Secció recomanada per

DEMÀ A LA VENDA

Arriba la Charge 4 de Fitbit amb GPS, funció Zona Activa, Spotify, control del son i Fitbit Pay

La nova funció Minuts en Zona Activa es basa en una nova mètrica personalitzada de la freqüència cardíaca que monitora l'activitat física més enllà dels passos, per a un exercici més eficient

fitbit-charge-4-edicin-especial

fitbit-charge-4-edicin-especial / Digital Ads, Print Ads, Packaging, Signage, Channel, Social, Email, Web, TV, PR

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Fitbit anuncia la disponibilitat al mercat durant el dia de demà, 15 d’abril, del seu últim dispositiu: el braçalet intel·ligent Fitbit Charge 4 que es caracteritza per combinar sensors i funcions, GPS avançat, i funcionalitats com Spotify, entre altres valors, amb una bateria de fins a set dies de durada. És un equip submergible fins a 50 metres.

Charge 4 inclou la funció Minuts en Zona Activa, una nova mètrica personalitzada que es basa en la freqüència cardíaca en repòs i en l’edat de cada usuari. Permet monitorar l’exercici que obliga el cor a bombar, des de bicicleta estàtica a ioga, mesurant el temps que s’està a cada zona de freqüència cardíaca, per aconseguir l’objectiu de 150 minuts d’activitat setmanals.

‘Estar actius, alimentar-se de forma saludable i tenir una bona qualitat de son pot ajudar a reduir l’estrès i a millorar el sistema immunitari’ afirma James Park, CEO i cofundador de Fitbit. ‘Per ajudar els nostres usuaris, Fitbit ofereix 90 dies gratuïts de Fitbit Premium i contingut afegit perquè puguin mantenir-se saludables i actius a casa. Amb la funció de Minuts en Zona Activa, oferim una mètrica personalitzada sobre salut, per treure el màxim partit de cada activitat’.

Eina per millorar la salut

Els nivells d’activitat són diferents per a cada persona, per això Fitbit ha creat Minuts en Zona Activa per ajudar a entendre l’efecte de l’activitat en la seva salut, més enllà del nombre de passos que es fan. Mitjançant el monitoratge continu de la freqüència cardíaca amb PurePulseMinuts en Zona Activa utilitza les zones de freqüència cardíaca personalitzades per monitorar l’esforç en qualsevol activitat amb certa intensitat, des d’un entrenament HIIT fins a power ioga. Cada minut d’activitat moderada a la zona de crema de greixos es tradueix en 1 minut en zona activa i l’usuari podrà duplicar-los per cada activitat intensa a les zones de cardio i pic. El sistema està preparat per gestionar alertes en temps real cada vegada que es canvia de zona, perquè l’usuari pugui augmentar o reduir la intensitat de l’exercici, fent així que aquest sigui més eficient. Després de realitzar un entrenament, es pot veure un resum detallat a l’aplicació de Fitbit, incloent el progrés per assolir els objectius marcats.

La funció de Minuts en Zona Activa es basa en recomanacions d’organitzacions de salut, entre les quals l’Organització Mundial de la Salut, que recomana realitzar 150 minuts d’activitat moderada o 75 minuts d’activitat vigorosa a la setmana, una cosa que s’ha relacionat amb una millor salut i benestar general, a més de prevenir malalties, incrementar la funció cognitiva, disminuir l’ansietat i millorar el son.

Valors afegits

Charge 4 compta amb un disseny que optimitza el rendiment del GPS i allotja sensors i funcions millorades respecte a versions anteriors. Compta amb un botó inductiu i una pantalla tàctil, resistent a ratllades, adequada per a l’ús en exteriors.

Es tracta del primer braçalet d’activitat de Fitbit amb GPS integrat, per la qual cosa a la possibilitat de monitorar el ritme i distància recorreguda en temps real, i a les seves més de 20 maneres d’exercicis basats en objectius, es pot accedir ara a set maneres d’exercicis habilitats per a GPS. Després de realitzar un exercici utilitzant el GPS s’obtindrà un mapa d’intensitat de l’entrenament en l’aplicació. En aquest mapa podran consultar les diferents zones de freqüència cardíaca en les quals s’ha estat durant tot el trajecte realitzat, per ajudar a millorar el rendiment en els diferents trams.

Funcionalitats

Les principals eines que permeten entendre millor el son i millorar-lo estan incloses a Charge 4. Fins ara, aquestes prestacions només es trobaven disponibles en els smartwatches de la marca, com la funció de Despertador Intel·ligent que utilitza tecnologia machine learning per despertar l’usuari en un moment òptim del cicle de son. La Puntuació del Son, que proporciona un informe complet i una anàlisi diària de la qualitat d’aquest, està també disponible. 

El dispositiu inclou el sensor SpO2 relatiu, que permet veure la gràfica de variació del nivell d’oxigen. També inclou el reconeixement automàtic dels exercicis amb SmartTrack, el nivell i la puntuació de capacitat aeròbica, les plantes pujades, els recordatoris per moure’s, el monitoratge de la salut femenina, el registre d’aliments, aigua i pes i la motivació de la comunitat global, així com informació gratuïta sobre activitat i son.

Intel·ligència

Charge 4 inclou funcions intel·ligents per gestionar l’activitat diària i ajudar a mantenir-se ben motivat. Compta amb Spotify Connect & Control des del canell per triar, reproduir i posar cançons en manera aleatòria, saltar continguts i clicar ‘m’agrada’.

Notícies relacionades

L’usuari rebrà notificacions de trucades, missatges de text, cites del calendari i aplicacions del telèfon, o podrà silenciar les esmentades notificacions amb el mode No Molestar. També és possible realitzar pagaments segurs amb Fitbit Pay. Charge 4 compta amb una bateria de fins a set dies de durada.

Preus i disponibilitat 

Charge 4 costa 149,95 euros en color negre, pruna i blau tempesta/negre. Una Edició Especial està disponible per 169,95 euros i compta amb una corretja tèxtil negra/granit reflectora, a més d’una clàssica negra. Es podrà adquirir a partir del 15 d’abril. Es podrà personalitzar amb una varietat de nous accessoris i colors.

Temes:

Gadgets +Digital