Secció recomanada per

NOVETATS

Realme presenta nous 'smartphones', els models 6, 6i i C3

Juntament amb el seu model 6 i 6i, la companyia afegeix una altra línia de productes, la sèrie C, una gamma d'entrada el primer representant de la qual és el C3, per 139 euros

realme-6-comet-blue

realme-6-comet-blue

4
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Realme ha llançat avui al nostre mercat els seus dispositius Realme 6, 6i i C3 en un acte virtual en què ha destacat que: «Fidel a la seva filosofia Dare to leap, ofereix mòbils amb la millor tecnologia capdavantera per als joves». Juntament amb la sèrie 6, la companyia afegeix una altra línia de productes, la gamma C, a preu bàsic, el primer representant de la qual és el C3.

Així és el Realme 6

El dispositiu està equipat amb una pantalla Ultra Smooth Display de 6,5 polzades, una taxa de refrescament de 90 Hz  i amb una ràtio de pantalla de 90,5%. Està protegida amb Corning Gorilla Glass 3.

Integra un processador MediaTek Helio G90T, que millora l’experiència en jocs gràcies a una combinació de les últimes versions de CPU i GPU, una RAM ràpida i un potent recurs d’IA. Disposa de la nova actualització de càrrega de 30W Flaix Charge, que permet carregar fins a un 55% en 60 minuts. La seva bateria de 4300mAh pot omplir-se en 60 minuts. 

El sistema de càmeres n’aporta una de quàdruple ‘ultraclear’, composta per una de principal de 64 MP, una d’ultragran angular de 8 MP i 119°, una d’objectiu macro i una altra per a retrats en blanc i negre. Mitjançant una pulsació és possible canviar al mode gran angular, que facilita capturar bones imatges de paisatges, edificis o multituds, per posar-ne uns quants exemples. L’objectiu ultramacro permetrà preses a una distància de disparament de 4 cm.

Cal destacar que també compta amb NFC multifuncional, per a pagaments amb el mòbil. Està disponible en els colors blanc i blau, en tres opcions de capacitat: RAM 4GB+64GB: 219 euros, 4GB+128GB: 249 euros 8GB+128GB: 279 euros.

Així és el Realme 6i

Està equipat amb el ‘chipset’ MediaTek Helio G80 de vuit nuclis, que té una freqüència de fins a 2.0 GHz i que ofereix un 10% més de rendiment que la generació anterior. La GPU Mali G52 de 1000MHz també ofereix un 10% més de rendiment. El resultat és una millora en la qualitat d’imatge i una taxa de refrescament més estable, sobretot en jocs.

Incorpora la nova càmera quàdruple amb IA, composta per una de principal de 48MP, una d’ultragran angular de 119° i 8MP, una lent per a retrats de 2MP i una lent ultramacro de 4cm i 2MP. En particular, la càmera principal, de 48MP, ajuda a captar fotos amb una estabilització de vídeo UIS millorada per fer vídeos en moviment més estables.

La bateria és de 5000mAh, amb una triple protecció de seguretat. Cada peça de l’interior de la bateria i el carregador s’ha sotmès a proves de seguretat i suporta una càrrega ràpida de 18W(9V2 A).

Inclou una pantalla de 6,5’’ HD+ amb minigota d’aigua, que és un 30,9% més petita que el notch normal, cosa que fa que la ràtio de pantalla arribi al 89,8%. Aquesta pantalla més gran permetrà una experiència immersiva en qualsevol funcionalitat, i la proporció de pantalla de 20:9 fa que el telèfon sigui més prim i que presenti més informació.

Suporta simultàniament dues targetes SIM i una targeta micro-SD, també té NFC multifuncional incorporat i suporta càrrega inversa, cosa que significa que pot carregar altres dispositius, com una bateria externa.

Estarà disponible a partir del 13 d’abril en els colors verd i blanc en un únic model de RAM 4GB+128GB per 179 euros.

Així és el Realme C3

El C3 inclou la pantalla més gran d’aquest segment de 6,52’’ HD+ amb mini drop, que és un 30,9% més petita que el notch normal, cosa que fa que la ràtio de pantalla arribi al 89,8%.

Integra el processador MediaTek Helio G70, amb tecnologia Gaming MediaTek per optimitzar la latència de xarxa. És un processador de 12nm de vuit nuclis, que arriba fins a 2,0 GHz, per això resulta adequat fins i tot per als gamers  més exigents, ja que compta amb una GPU ARM Mali-G52 molt eficient i d’alt rendiment.

Pel que fa a la càmera, té una lent principal de 12 MP i gran angular, amb una obertura de f/1.8 i una àrea ultragran d’un sol píxel d’1,25μm. També té una lent per a retrats i una de macro. Suporta PDAF, que fa que l’enfocament sigui més ràpid, i un zoom 4x, que permet als usuaris fer fotos clares des de gran distància.

A la part frontal té una càmera selfie de 5MP amb funció bellesa IA, mode HDR, mode retrat i funció Panoselfie, per fer-se autofotos més àmplies.

Disposa d’una bateria de 5000 mAH amb càrrega inversa, cosa que significa que pot carregar altres dispositius, com una bateria externa.

Estarà disponible a partir del 13 d’abril en els colors vermell i blau en un únic model de RAM 3GB+64GB per 139 euros.

L’empresa darrere de les màquines

Notícies relacionades

Realme es va fundar el maig del 2018 i han obtingut un gran reconeixement per la seva potència i competitivitat. Actualment ha entrat a més de deu països, com la Xina, l’Índia, Indonèsia, Vietnam, Tailàndia, Malàisia, el Pakistan i Egipte, entre d’altres. El maig del 2019, va arribar en alguns mercats europeus. 

D’acord amb l’anàlisi mensual del mercat global de smartphones del febrer realitzat per Counterpoint Research, és la marca que més ràpid creix a tot el món.

Temes:

Mòbils +Digital