Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER AL CONFINAMENT

Google dona suport a educadors i estudiants

Avui la meitat de la població estudiantil del món no pot assistir a l'escola, per la qual cosa els educadors s'enfronten al desafiament d'ensenyar de manera remota

teach-from-home

teach-from-home

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

En aquests temps de crisi són moltes les empreses tecnològiques que estan sortint al pas per mantenir en contacte estudiants i professors, ja que moltes institucions educatives estan experimentant, estenent o planejant el seu tancament temporal a causa del Covid-19, la meitat de la població estudiantil del món no pot assistir a l’escola. Els educadors s’enfronten al desafiament d’ensenyar de manera remota a una escala sense precedents i, en alguns casos, per primera vegada. 

En aquesta conjuntura, Google informa que ha creat nous recursos d’aprenentatge a distància, que inclouen una col·lecció de materials de formació, una llista d’aplicacions útils, un Centre d’Aprenentatge en YouTube, així com una sèrie de publicacions de blog i seminaris web. Una altra de les solucions posades en marxa és que les funcions prèmium Meet siguin gratuïtes per a les escoles fins a l’1 de juliol del 2020. Això inclou la capacitat de conversar amb 250 persones alhora, gravar lliçons i fer retransmissions en directe. 

Nous recursos

Teach From Home és un centre de recursos amb informació, consells, capacitació i eines de Google for Education per ajudar els mestres a continuar ensenyant, fins i tot quan no són a l’aula. 

Com a punt de partida, ofereix una descripció general de com començar a aprendre a distància, per exemple, com ensenyar en línia, fer que les lliçons siguin accessibles per als estudiants i col·laborar amb altres educadors. 

Aquest centre de recursos ha sigut creat amb el recolzament i la cooperació de l’Institut de Tecnologies de la Informació en Educació de la UNESCO, que també està treballant amb altres socis educatius per respondre a aquesta emergència. Teach From Home actualment està disponible en anglès i pròximament incorporarà nous idiomes. 

Suport

Notícies relacionades

Com a part del pla d’acció de 50 milions de dòlars de Google.org per respondre davant del Covid-19, la companyia ha anunciat un Fons d’Educació a Distància de 10 milions de dòlars per recolzar les organitzacions de diferents parts del món, que estan ajudant els professionals de l’educació amb recursos necessaris per donar als nens l’oportunitat de continuar el seu aprenentatge, especialment a aquells de comunitats més desfavorides. 

El primer subsidi del Fons d’Educació a distància serà d’un milió de dòlars per ajudar la Khan Academy a oferir als alumnes afectats pel tancament d’escoles pel Covid-19 els recursos necessaris per fer l’aprenentatge en remot. 

Temes:

Google +Digital