Secció recomanada per

INICIATIVES HUAWEI

L'obra de nou artistes al mòbil

Huawei ha arribat a un acord amb El Club de las Mujeres (In)Visibles per incorporar al seu catàleg de temes una col·lecció de nou obres

huawei

huawei

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, la companyia Huawei llança, en col·laboració amb El Club de las Mujeres (In)Visibles, una col·lecció de nou temes consistents en una adaptació de les obres d’artistes dones hispanes en dissenys adaptats per a l’smartphone.

Amb aquesta iniciativa, la firma de mòbils busca donar visibilitat a l’art produït per dones. La col·lecció de dissenys exclusius per a dispositius de la marca estarà disponible a través de l’‘app’ Huawei Temas. 

Ànima de dona

Les obres han sigut elaborades per diferents artistes, amb tècniques i colors diferents, però amb el denominador comú del femení com a temàtica principal.

Les nou artistes que hi han participat són: Celia López Bacete, Cris Valencia, Delizious, Dreily, Efímera, Idalia Candelas, MC Urain, Myriam Marine i Raquel Azqueta.

On i qui

Huawei Temas és una aplicació per personalitzar el telèfon o tauleta mitjançant fons de pantalla, tipografies i icones. Està preinstal·lada als dispositius de Huawei i està disponible de forma global. Gràcies a la col·laboració amb El Club de las Mujeres (In)Visibles, s’hi incorporaran diferents obres d’artistes hispanes, com: ‘Bosc fosc’, ‘Estiu, vine a veure’m’, ‘Singularity’ i ‘El llibre de coixí’. 

Notícies relacionades

El Club de las Mujeres (In)Visibles és una plataforma que neix per donar visibilitat i projecció a dones artistes unificant diferents disciplines. El seu nom respon a un joc de paraules que pretén destacar que les dones hi són, visibles al seu món fent el que fan d’una manera excel·lent, però invisibles en el nostre.

El Club prova de fomentar la igualtat a través de l’art i la cultura, per a això duu a terme diferents accions, com l’organització d’esdeveniments culturals, exposicions o col·laboracions amb diferents entitats o projectes.  El perfil de les artistes no té límits d’edat ni nacionalitat.