Secció recomanada per

A LA VENDA EL 2 DE MARÇ

Huawei llança el model P40 Lite en exclusiva al nostre mercat

huawei

huawei

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Huawei anuncia la disponibilitat al nostre mercat, en exclusiva, el seu Huawei P40 lite, un smartphone dotat d’una  càmera quàdruple posterior, una bateria de gran mida i un processador chipset Kirin 810. Es tracta d’un dispositiu pensat per a un públic jove pel seu disseny, característiques i preu. 

Càmera quàdruple IA 

El P40 Lite està equipat amb un sistema de quatre càmeres, a la part posterior, en una disposició de matriu única. La càmera principal de 48MP és compatible amb la tecnologia de composició de fotogrames múltiples que reprodueix colors realistes a l’unir diverses fotos fetes en una successió ràpida. La lent d’ultra gran angular de 8MP dona un camp de visió de 120°, adequada per a paisatges, arquitectura i fotos grupals. La lent macro pot enfocar objectes de prop a una distància de 4 cm. Aquesta configuració també inclou una lent Bokeh que funciona amb IA (intel·ligència artificial) per simular efectes naturals de poca profunditat de camp per a retrats.

Admet el mode Super Night, per millorar les fotos nocturnes. Per als vídeos, es disposa d’un potent editor IA que permet incorporar música de fons i retallar seqüències, fet que facilita crear continguts per a xarxes socials. L’ISP de quarta generació integrat al SoC funciona al costat del software per oferir millores, inclosa la reducció de soroll i la correcció de sobreexposició.

Nous valors

El processador del P40 Lite és un Kirin 810 caracteritzat per oferir un consum d’energia un 20% més baix. La combinació de la programació d’IA a nivell de sistema, la CPU de vuit nuclis i una GPU Mali-G52 MP6 aporta més capacitat de computació i fa que sigui adequat per processar detalls gràfics. També és compatible amb l’última tecnologia GPU Turbo de la marca, que afegeix una reducció de la latència de resposta tàctil a la seva llista de millores centrades en el joc, com l’augment de la velocitat de fotogrames i la reducció de la descàrrega de la bateria. 

Disposa d’una memòria RAM de 6 GB, també inclou una bateria de 4200 mAh amb suport per a SuperCharge de 40 W certificada per TÜV Rheinland. Es pot carregar al 70% en només 30 minuts.

Disseny i Selfie Super Night

El P40 Lite té una pantalla FullView Punch FullView d’última generació sense notches. En el seu lloc, utilitza un forat cec per a la càmera frontal, que és a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Aporta 6,4 polzades i admet resolució Full HD+ amb una relació pantalla-dispositiu de 90,6%.

La càmera frontal inclou Super Night Selfie 2.0 per capturar selfies en diferents condicions d’il·luminació. Aprofitant els algoritmes d’IA, la càmera optimitza la imatge de la persona que es fotografiarà com el fons per optimitzar resultats. La part posterior presenta colors accentuats pels reflexos metàl·lics a la capa protectora. 

Notícies relacionades

Té preinstal·lat EMUI10 i disposa de funcions intel·ligents que es presenten en una interfície d’usuari de nou disseny en mode revista que reorganitza els elements per a una bona llegibilitat. El mode fosc ha sigut redissenyat d’acord amb l’ergonomia de l’ull humà. 

Preu

El Huawei P40 Lite es comercialitzarà a un preu de 299 € (6 GB + 128 GB d’emmagatzematge) i estarà disponible a partir del 2 de març en colors negre, rosa i verd.