Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Arriba un aspirador escombra sense cable amb disseny flexible d'alta potència

La companyia Rowenta ha anunciat aquest concepte de producte, model Air Force Flex 760, apte per a tota mena de terres, per un preu de 599 euros

airforceflex 760 c

airforceflex 760 c

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els aparells domèstics s’estan beneficiant dels avenços quant a millores en l’ús de nous materials i dissenys ergonòmics. És el cas del’Air Force Flex 760, desenvolupat per la firma Rowenta, que busca ser còmode i lleuger en l’ús, i que funciona sense cables. Tres de les característiques destacades del producte són, en primer lloc, la potència de succió xifrada en 180 airwatts (una dada que la converteix en el model més potent de la firma); segon, la capacitat d’aspirar sobre qualsevol tipus de superfície, i tercer, la seva flexibilitat, que permet arribar a racons que solen resultar poc accessibles a la llar.

Per al seu funcionament sense cable compta amb una bateria d’ions de liti, el mateix tipus que per exemple els telèfons mòbils i que li proporciona una autonomia d’una hora i quart, en posició Eco.

Accessoris

Per complir amb el seu protocol de neteja, l’equip inclou de sèrie: 2 raspalls integrats (Easy Brush), 1 raspall per a sofàs, 1 capçal ranures XL flexible, 1 mini raspall motoritzat especial per a pèls de mascotes, 1 accessori per a zones altes i una base per a paret.

Bo per a l'esquena

El model té un curiós disseny flexible, pensat per solucionar l’aspiració a qualsevol part de la llar des del terra fins al sostre. El secret és un tub flexible que permet accedir, sense ajupir-se, sota dels mobles i fins a unes cinc vegades més lluny que el que és habitual. Gràcies a aquesta característica resulta adequat per a persones amb problemes d’esquena o simplement per als qui volen protegir-se de gestos que poden resultar agressius. És suficient un sol clic per doblar el tub i adaptar-se a l’angle necessari.

Integra raspalls per treballar en altura, és a dir, eliminar la brutícia de les zones altes. Addicionalment pot convertir-se en un aspirador de mà, per a les tapisseries del sofà o per al cotxe

Rendiment

El capçal té algunes característiques especials, ja que està dissenyat per funcionar sobre qualsevol tipus de terra, des de durs fins a alfombres o moquetes. Això és possible gràcies a un raspall motoritzat de 70 watts que pot capturar i aspirar brutícia de gran mida, com fruita seca o crispetes. Està dotat de tecnologia ciclònica, cosa que ajuda a aconseguir millores en el rendiment. Els qui tinguin mascotes a la llar agrairan la potència de la màquina.

Possibilitats

Notícies relacionades

Compta amb tres velocitats, en mode Eco ofereix un bon rendiment en diferents terres, i aporta l’avantatge de més autonomia. En el mode Boost la màquina ofereix més rendiment quan la brutícia està més incrustada, en aquest cas de més eficiència tindrem menys autonomia. En el mode Turbo desplega una gran força de succió per treballar en el cas de quantitats de brutícia i pols que s’acumulen als llocs difícils, com ranures, guies de portes corredisses, etc.

Filtració

Finalment cal destacar el rendiment de la filtració que arriba al 99,99%, gràcies al seu enginyós disseny que inclou un filtre situat després del motor, per capturar fins i tot partícules molt fines, i allibera aire pur a l'estança.