Secció recomanada per

NOVETATS DE PRODUCTE

Apple llança el MacBook Pro de 16 polzades

El dispositiu incorpora una pantalla Retina millorada, un rendiment de fins a un 80% més ràpid i un nou teclat Magic Keyboard

mac-book

mac-book

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia de la poma acaba de presentar el MacBook Pro de 16 polzades, per a l’usuari professional. Es caracteritza per una pantalla Retina de 16 polzadesprocessadors de vuit nuclis, fins a 64 GB de memòria, gràfics amb fins a 8 GB de VRAM i nou disseny de dissipació tèrmica, característiques que el converteixen en el més potent MacBook Pro creat per la marca.

Valors del producte

El teclat Magic Keyboard integra un mecanisme de tisora redissenyat i 1 mm de recorregut per millorar la sensació al prémer les tecles. Inclou un sistema de so amb sis altaveus, més autonomia de bateria, Touch Bar, Touch ID, un trackpad Force Touch i el xip de seguretat Apple T2.

Característiques de la pantalla

La pantalla Retina del portàtil és de 16 polzades amb brillantor de 500 nits i una gamma àmplia de color. Amb una resolució de 3.072 x 1.920 i una densitat de 226 ppi, ofereix gairebé 6 milions de píxels i proporciona experiència envoltant. La mateixa marca assenyala que: «Cada pantalla es calibra individualment en fàbrica per assegurar la precisió de gamma, punt blanc i colors primaris.

Nou teclat

El Magic Keyboard té un mecanisme de tisora perfeccionat que ofereix 1 mm de recorregut de tecla i millor sensació en la pulsació, així com un dom de goma que emmagatzema més energia potencial per a una millor experiència en la pulsació. Incorpora també una tecla d’escapada física i una disposició en T invertida per a les tecles de fletxa, a més de Touch Bar i Touch ID.

Millores aplicades

El MacBook Pro de 16 polzades utilitza una arquitectura de dissipació tèrmica amb un ventilador que presenta un impulsor més gran amb aspes esteses, així com ventilacions més grans, cosa que resulta en un augment del 28% en el flux d’aire. El dissipador de calor és un 35% més gran, fet que permet una millora en els resultats.

Processadors i memòria

El dispositiu disposa de processadors de novena generació de sis i vuit nuclis, amb velocitats Turbo Boost de fins a 5.0 GHz que ofereixen un rendiment fins a 2,1 vegades més ràpid que el MacBook Pro de 15 polzades amb quatre nuclis. Les seves CPU afegides per primera vegada a una memòria més ràpida de fins a 64 GB de capacitat i un disseny tèrmic més avançat permetran fluxos de treball inèdits.

Sistema de gràfics

Inclou nous gràfics AMD Radeon Pro sèrie 5000M: les primeres GPU discretes mòbils de 7 nm per a usuaris professionals. Juntament amb la memòria de vídeo GDDR6 i amb una opció VRAM de 8 GB, els usuaris podran abordar tasques intensives en GPU més ràpid. Els clients que elegeixin la configuració estàndard tindran un rendiment gràfic 2,1 vegades més ràpid que la configuració estàndard anterior. Aquells que optin per les opcions de gràfics de gamma alta aconseguiran un rendiment fins a un 80% més ràpid que la configuració de gamma alta anterior.

Autonomia

Compta amb una bateria de 100 Wh, la qual cosa permet una hora addicional de durada de la bateria, per suportar fins a 11 hores de navegació web sense fil o de reproducció de vídeo en l’aplicació Apple TV.

Emmagatzemament

Aquest portàtil duplica l’emmagatzemament SSD a 512 GB i 1 TB en les configuracions estàndards. També està disponible amb un emmagatzemament de 8 TB.

Multimèdia

Notícies relacionades

Incorpora un sistema de so amb sis altaveus i alta fidelitat. Els nous woofers force-canceling utilitzen controladors oposats duals per reduir les vibracions no desitjades que distorsionen el so. Com a resultat, la música sona clara i natural. La matriu de micròfons permet una reducció del 40% en el xiulet i una relació senyal-soroll millorada.

Preu

El nou MacBook Pro de 16 polzades està ja disponible a partir de 2.699 euros.

Temes:

Apple +Digital