Secció recomanada per

A LA VENDA AVUI

El nou Pixel 4 de Google ja es pot comprar

El Pixel 4 i Pixel 4 XL es posen al mercat a un preu de 759 i 899 euros, respectivament

google-pixel-4

google-pixel-4

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els últims smartphones de Google, el Pixel 4 i Pixel 4 XL, que es caracteritzen per ser controlables mitjançant gestos i per millores significatives a la càmera, i l’assistent de veu, ja poden comprar-se al nostre mercat des de 759 euros la versió més bàsica.

El Pixel 4 i Pixel 4 XL es venen per 759 i 899 euros, respectivament. Tots dos estan proveïts d’un processador Snapdragon 855 de 64 bits i vuit nuclis, amb 6 gigabytes de RAM. El Pixel 4 té una pantalla de 5,7 polzades, mentre que el seu germà gran, el Pixel 4 XL compta amb una de 6,3 polzades, totes dues tipus OLED.

A l’hora d’escollir

Els dos models integren un xip de seguretat Titan M que té l’objectiu, segons fonts de la pròpia Google de ‘protegir dades confidencials’. Utilitzen Android 10 i es poden escollir en tres colors diferents: blanc, negre i taronja (aquest últim en edició limitada). Altres possibilitats d’elecció de cara a la compra és hi ha versions amb 64 i amb 128 gigabytes d’emmagatzemament.

Diferencials

Dues són les característiques que Google ha inclòs en els seus terminals de cara a afavorir un millor comportament d’aquests al mercat. D’una banda tenim el control Motion Sense mitjançant gestos, que funciona gràcies a un xip de radar integrat i especialitzat en la detecció de moviment al voltant del dispositiu, la qual cosa fa possible situacions tan còmodes com el desbloqueig facial abans fins i tot que l’usuari agafi el mòbil a la mà. Dues dades d’interès: permet navegar també per les funcions principals amb gestos i distingeix entre gestos intencionals i accidentals.

El segon gran diferencial és una nova aplicació de gravació de so, capaç de transcriure simultàniament el discurs. Aquesta funcionalitat no necessita connectar-se a la xarxa, utilitza intel·ligència artificial i reconeixement de veu, i també disposa d’una funció de recerca.

Càmera 

Google ha millorat notablement la càmera als dispositius que avui posa a la venda. S’ubica a la part posterior, en una àrea diferenciada que conté el flaix, el micròfon i dues lents. La primària és de 16 megapíxels, amb obertura de f/2,4 i camp de visió de 52 graus. La secundària és un teleobjectiu de 12 megapíxels, amb obertura de f/1,7 i camp de visió de 77 graus. Cal destacar característiques d’interès que ofereixen zoom òptic i digital i millores en les funcions de visió nocturna i HDR+.

Millores addicionals

L’assistent de Google en el Pixel 4 està més integrat i afegeix avenços que permeten realitzar un major nombre d’ordres al mateix telèfon, en lloc d’enviar-les al núvol.

Preus dels models

Els nous Pixel ja es poden comprar als següents preus:

Pixel 4 de 64 GB – 759 euros

Pixel 4 de 128 GB – 859 euros

Notícies relacionades

Pixel 4 XL de 64 GB – 899 euros

Pixel 4 XL de 128 GB – 999 euros