Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES I MARQUES

1More treu els seus auriculars sense fil model E1026BT-I

Destaquen per la seva comoditat d'ús, però, de manera especial, per la seva fidel reproducció del so

Aquest nou producte surt a la venda en diferents opcions de color i a un preu que s'acosta als 90 euros

1more-gold

1more-gold

5
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hi ha productes que sorprenen, és el cas dels nous auriculars sense fil model E1026BT-I de la companyia 1More, una firma d’origen americà i poc coneguda al nostre país però que té com a principal objectiu oferir al mercat, i sobretot als amants de la música, una qualitat de so equivalent a la d’una gravació en viu.

Els que desitgin conèixer a fons el catàleg d’aquesta marca poden navegar per la seva pàgina 1MORE Espanya, una afiliada que busca introduir aquests dispositius al nostre mercat i en la resta de països europeus. Tot i que la història de 1MORE és relativament recent, la marca nord-americana ha aconseguit fer-se un nom al mercat de l’àudio, oferint productes excel·lents amb preus accessibles.

Atenent el producte de manera global, cal esmentar en primer lloc el seu disseny: meticulós i amb un punt d’art que aconsegueix que qui escolta la música a través d’ells visqui una experiència satisfactòria gràcies un so envoltant, pur i carregat de matisos.

En definitiva materials de qualitat, ergonomia, resistència i preus competitius completen una targeta de visita a què cal fer atenció.

En la declaració d’intencions de 1More es llegeix: “Creiem en la música com a motor de les nostres vides, per això, a través de l’excel·lència en el disseny i funcions, els nostres auriculars ofereixen una experiència única”.  De la mà experts, com el quatre vegades guanyador d’un Premi Grammy, l’Enginyer de So i Dj Internacional Luca Bignardi, la firma afina els seus auriculars per aconseguir sentir la música tal com l’artista va pensar originalment. El resultat: aguts nets i greus potents.

Aquests auriculars han guanyat el premi IF Design Award.

Primeres impressions

El primer que crida l’atenció del producte és la seva imatge: línies ergonòmiques i elegants fruit d’una aliança global de disseny industrial danès, disseny de so italià, disseny de marca nord-americana i disseny i fabricació subjecta a rígides especificacions a la Xina. La seva qualitat més destacada és la seva excel·lent reproducció de so, freqüentment superior als seus competidors en el mateix rang de preus.

La seva tecnologia de so fa que la reproducció d’àudio sigui fidel i amb bons matisos, s’acosta molt als que els tècnics denominen reproducció en viu.

Els auriculars bluetooth de 1More arriben amb una caixa per guardar-los que al seu torn fa de power bank. Ens trobem davant d’uns auriculars atenent el seu apartat tècnic és del millor en el panorama tecnològic d’àudio.

Comoditat d’ús

Aquests auriculars sense fil, a més de la qualitat d’escolta esmentada, proporcionen la llibertat que ofereix la connectivitat bluetooth i la qualitat,  estabilitat i eficiència del 5.0.

En l’ús diari ofereixen un ajustament còmode, gràcies al seu específic disseny per ajustar-se sense molèsties al pavelló auditiu i a les possibilitats que ofereixen les seves diferents mides de coixins. Una altra manera de com 1More entengui la comoditat és el fet que compten amb una autonomia de la bateria superior a les 7 hores.

Per completar els seus avantatges cal esmentar que tot el control pot realitzar-se amb un botó a l’auricular; i que el seu micròfon incorporat permet contestar i realitzar trucades de l’smartphone.

Els nous 1More presenten un elegant acabat metàl·lic i un disseny basat en un angle de 45° perquè s’adaptin perfectament a l’orella. A més, un petit enganxall proporciona estabilitat per mantenir els auriculars al seu lloc.

Vinculació

Com bé coneixen els que són aficionats a l’ús de productes sense fil, la connectivitat pot resultar complicada. No és el cas d’aquests auriculars de 1More que permeten triar dues maneres d’aparellament amb una versió estàndard per escoltar música i una versió per a un sol auricular en el cas de necessitar respondre trucades, per exemple.

Control i autonomia

Amb el botó de cada auricular, és possible gestionar la reproducció, el canvi de pistes o la recepció de trucades.

Venen amb una caixa de càrrega/transport per recarregar les piles. L’autonomia pot arribar a arribar fins a 7,5 hores per escoltar els temes favorits. Utilitzant la càrrega de la caixa podem tenir fins i tot gairebé un dia d’autonomia.

Compta amb l’opció de càrrega ràpida que permet carregar-los durant 15 minuts i tenir més de 3 hores de reproducció. A més, cada auricular pot treballar per si sol sense necessitat de gastar energia als dos auriculars.

Experiència d’ús

Conductor dinàmic de titani

Un controlador dinàmic de 7 mm amb diafragma compost de titani equilibra els greus. Produeix un so cristal·lí en un disseny ultra compacte i eficient.

Tecnologia de micròfon ENC

Un micròfon d’alta estabilitat amb tecnologia DSP permet utilitzar els auriculars en ambients sorollosos i mantenir converses clares.

Antena

Una perfeccionada antena aconsegueix un senyal sense interferències de senyal i transmissió amb una connexió fluida per a música i trucades.

Possibilitats de vinculació

Permet l’aparellament estàndard de bluetooth (dos auriculars) per a una música embolcallant, o la vinculació única amb l’auricular escollit per a trucades. Una altra característica és la vinculació automàtica; simplement obrint la caixa s’aparellaran amb el seu dispositiu.

Disseny adaptat

Auriculars molt lleugers amb canals d’angle oblic de 45 graus que coincideixen amb la corba dels canals auditius per a un millor ajustament.

Valors afegits

Cal destacar d’aquests auriculars que arriben amb so AptX que significa que no hi haurà retard amb l’àudio en vídeos que siguin reproduïts des de smartphones que tinguin processadors de Qualcomm.

Cada auricular està fabricat amb un altaveu de 7mm amb un conductor de titani amb el seu respectiu diafragma. Disposen de cancel·lació d’àudio mitjançant DSP i estabilitat d’àudio en cada trucada gràcies a la tecnologia MEMS que elimina el soroll de fons. Gràcies al sistema LDS a la seva antena permet una notable estabilitat d’àudio entre cada auricular i l’smartphone, PC o tauleta que estigui connectat als auriculars.

Especificacions model: E1026BT-I

Bluetooth: 5.0

Format d’àudio: aptX/AAC/SBC

Temps de conversa: 7.5 hores

Temps de reproducció de música: 7 hores (50% volum)

Temps de conversa: 24 hores amb recàrregues

Temps de reproducció de música: 24 hores (amb volum 50%, caixa carregada i amb recàrregues)

Sensibilitat de l’àudio: 100±5dB

Ressistència:

16ΩRang de resposta de freqüència: 20 – 20000 Hz

Capacitat de la bateria de l’auricular (individual): 55 mAh

Capacitat bateria caixa: 410 mAh

Temps de càrrega: 80 minuts

Càrrega ràpida: amb 15 minuts s’abasten fins a 3 hores d’ús.

Pes de cada auricular 6,2 g

Notícies relacionades

Pes del producte total: 52,8g

Preu 90 euros