Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Huawei presenta el seu nou vaixell insígnia, el P30 Pro

El dispositiu arriba amb un sistema quàdruple de càmera i zoom híbrid de 10 augments

huawei-p30-pro

huawei-p30-pro

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La ciutat de la llum ha sigut el lloc triat per Huawei per presentar el seu nou vaixell insígnia: el P30 Pro, un dispositiu que ve preparat per satisfer els amants de l’eficiència i també els qui busquen les millors fotos sota llums d’escenaris com, per exemple, París. Destaca una nova manera de vídeo (dual) que captura l’escena amb dues càmeres alhora. En definitiva el nou terminal es presenta amb les capacitats que proporciona el millor processador de l’actualitat; amb solucions imaginatives de software i prestacions d’alt nivell, sobretot, pel que fa al sistema de fotografia.

La nova sèrie de smartphones P30 de la companyia Huawei integra els models P30 i el P30 Pro, que disposen d’un sistema de càmera múltiple, al qual s’afegeix un sensor TOF en el model de mida més gran (el P30 Pro), i zoom híbrid de 10 augments, permetent l’ús de dues de les càmeres alhora per gravar vídeo des de diferents angles. Es tracta del Dual-View Video, un nou sistema amb què el dispositiu serà capaç de capturar l’escena amb dues càmeres que treballen simultàniament. En concret, amb el sensor principal i la lent gran angular. Així pot aprofitar-se de manera més eficient la funció del zoom òptic 10x en l’apartat de vídeo.

Càmera de 40 megapíxels

El P30 Pro té un sistema de quàdruple càmera de Leica, amb una lent principal de 40 megapíxels, sensor SuperSpectrum, teleobjectiu i sensor TOF (no present al model P30 bàsic). En definitiva, la part posterior inclou quatre lents: la lent principal de 40MP, una lent gran angular de 20MP, el teleobjectiu de 8MP i inclourà un sensor de temps de vol (TOF). S’hi uneix una càmera frontal de 32MP.

L’apartat fotogràfic es complementa amb zoom híbrid de 10 augments, estabilitzador d’imatge i ISO elevat que permet capturar els detalls en situacions amb poca llum.

Processador i capacitat

El dispositiu funciona amb el processador Kirin 980 i tindrà Android 9 Pie preinstal·lat juntament amb la capa EMUI 9.1 de Huawei.

Quant a la configuració de memòria, estem davant d’una sèrie amb 6 GB / 8 GB de RAM i fins a 512 GB d’emmagatzemament intern ampliables per targeta Nano SD. La bateria és de 4.200 mAh compatible amb càrrega ràpida. 

Pantalles superiors a 6 polzades

Tots els models de la sèrie P30 tenen una pantalla superior a les 6 polzades. El plafó del P30 és de 6,1”, OLED, amb resolució de 2324x1080 píxels i una densitat de 422 ppp. El P30 Pro mostra una pantalla de 6,47 polzades, també OLED.

Acabats

Els nous models de la sèrie P estaran disponibles en quatre colors: blau cel, verd, vermell i negre. Comptaran amb notch en forma de gota a la pantalla, cosa que permetrà el màxim aprofitament de la superfície del plafó.   

Preu

Notícies relacionades

El model P30 Pro de 8 GB de RAM es comercialitza a un preu de 949 euros; per la seva part el model de 8GB RAM + 256GB ROM té un preu de 1.099 euros. El terminal de 8 GB de RAM més 512 GB de ROM té un preu de 1.249 euros.

El Huawei P30 de 6 GB de RAM i 128 GB de ROM costa 749 euros.

Temes:

Mòbils