Secció recomanada per

A LA VENDA EL DIA 4 DE FEBRER

LG porta al nostre mercat un 'smartphone' amb cinc càmeres

El nou LG V4 ThinQ es podrà adquirir a partir de dilluns que ve en exclusiva 'online', amb una tele intel·ligent de 28 polzades de regal

lg-v40-thinq

lg-v40-thinq

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma LG presenta a Espanya LG V40 ThinQ, un ‘smartphone’ que es caracteritza per la capacitat de millorar els ‘selfies’ gràcies a la dotació cinc càmeres (tres de posteriors i dues davanteres), a més d’una millorada pantalla OLED que facilita la reproducció a òptima qualitat de les imatges. Amb les tres càmeres a la part posterior i dos a davant, es converteix en una de les millors eines per als amants d’aquest tipus de fotografies. S’ha de recordar que es publiquen al voltant d’1 milió de ‘selfies’ al dia a les xarxes socials i que el 86% dels espanyols admet fer-ne, almenys, un diàriament quan viatja. 

És la primera vegada que el vaixell insígnia de LG arriba en exclusiva al seu canal ‘online’ al nostre mercat i no ho fa amb una promoció nova: per la compra del nou terminal, LG regala una ‘smart TV’ de 28 polzades valorada en 259 euros.

“El futur d’aquesta societat està marcat per les noves generacions i la intel·ligència artificial, dos conceptes que impregnen l’LG V40 ThinQ”, ha declarat Nacho Ángel, director de negoci d’MC a LG Iberia. “El nostre últim vaixell insígnia combina disseny, funcionalitat i innovació, a més de comptar amb l’última tecnologia de càmera i pantalla”.

Característiques de la càmera

LG aposta en aquest dispositiu per funcions com el triple disparament i Cinegraph per permetre crear un contingut propi i cridaner animant les fotos. A la part posterior de l’aparell s’inclouen diferents tipus de lents: d’angle estàndard, super gran angular i teleobjectiu. Mitjançant la seva combinació es pot fer una fotografia triple, i així aconseguir múltiples imatges alhora.

Al frontal, lents d’angle estàndard i gran angular s’alternen per captar de manera més precisa l’usuari i el fons, i així fer ‘selfies’ de manera més ràpida i amb més qualitat i nitidesa.

Pantalla

El model compta amb una nova i millorada pantalla OLED FullVision QHD + de 6,4 polzades (3120 x 1440), que ofereix negres més purs, cosa que afavoreix que la resta de colors brillin de forma més precisa. Amb 4,5 milions de píxels, la pantalla és més nítida i brillant que la majoria de pantalles QHD+ existents al mercat avui dia.

Valors afegits

 Els usuaris poden disfrutar del so a través del Quad DAC Hi-Fi de 32 bits i l’altaveu Boombox amb reverberació que inclou el dispositiu. Integra també un rendiment ràpid, potenciat pel processador Snapdragon 845.

Del disseny s’ha de dir que és elegant i resistent a l’aigua i a la pols (IP68), així com a la prova de certificació militar MIL-STD, que garanteix la seva resistència en condicions extremes. El procés Silky Blast, patentat per LG, proporciona un acabat mat a la part posterior que s’aprecia al tocar-lo i el fa resistent a les empremtes dactilars i a les taques.

LG V40 manté la tecnologia d’intel·ligència artificial LG ThinQ, que permet utilitzar qualsevol dispositiu intel·ligent de casa i crear un ecosistema ThinQ amb el qual poder controlar el consum d’energia tant dins com fora de casa, i reduir així les emissions de CO2. Integra funcionalitats d’IA a la càmera per aconseguir resultats professionals, com l’enquadrament intel·ligent, capaç de captar la millor composició de l’escena que s’ha de fotografiar; AI CAM 3.0, que identifica la imatge i ajusta els paràmetres de la càmera automàticament per oferir bons resultats, i Google Lens.

Preu

El LG V40 ThinQ estarà per primera vegada en venda exclusiva ‘online’ des del 4 de febrer a partir de 899 euros amb una ‘smart TV’ de 28” de regal. 

Especificacions tècniques 

Processador Octa-Core fins a 2.8 GHz (Qualcomm Snapdragon 845)

Pantalla 6,4” OLED FullVision 19.5:9 i Notch ajustable (82% ràtio pantalla) QHD+ (3120 x

1440) Memòria interna (ROM): 128 GB

Memòria RAM: 6 GB

Externa: Micro-SD (fins a 2 TB)

Càmera principal: Triple: 12 MP (Obertura f1.5) 78º/16 MP (Obertura f1.9) Super gran angular 107º/12 MP (obertura f2.4) Teleobjectiu 45º (4032 x

3024) Càmera frontal: Dual: 8 MP (Obertura f1.9) 80º/5 MP Gran angular 90º (obertura f2.2)

Mida sensor: 1.4 μm/ 1.0 μm/ 1.0 μm/ 1.12 μm// 1.12 μm

Autofocus/Flaix: Sí (FF i Dual PDAF)/ LED

Resolució de vídeo: UHD 4K (3840 x 2160) a 30 fps

Càmera lenta: 240 fps a HD

Extres de la càmera: Cinegraph/ Triple disparament/ Triple visió/ Mode retrat / HDR Foto / Reprodueix i grava HDR 10 / Mode cine / Point zoom /  Mode manual en foto i vídeo/ Gravació de vídeo 4K Hi-Fi / Flaix GIF/ Mode flaix temporitzador / Mode flaix disc

Bateria 3.300 mAh (integrada) / Li-polymer / Càrrega ràpida Quick Charge 3.0 (compatible 4.0)

Sistema operatiu: Android 8.10 Oreo

So Hi-Fi Quad DAC 32 bits (redueix 50% la distorsió)

Altaveu Boombox (1,1 W). So DTS-X 3D fins a 7.1 canals

Intel·ligència artificial

AI Vision: Enquadrament intel·ligent /AI Cam / Google Lens / Super Bright Mode / Galeria intel·ligent/ AI Haptic

Notícies relacionades

AI Voice: Google Assistant/ Reconeixement de veu a distància (fins a 5 m) / Botó Google Assistant

Mida 158,75 x 75,83 x 7,79. Pes 169 g

Temes:

Mòbils