Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Amazon anuncia un nou Kindle Paperwhite resistent a l'aigua

La nova versió aporta doble capacitat d'emmagatzemament i nou disseny frontal anivellat amb pantalla d'alta resolució. El seu preu parteix dels 130 euros.

kindle

kindle

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amazon presenta una nova versió del Kindle Paperwhite, que es caracteritza per un disseny més prim i lleuger que el model precedent, així com una pantalla frontal anivellada i resistent a l’aigua. Aquest model aporta el doble d’emmagatzemamenti manté les tradicionals funcionalitats dels lectors Kindle, com la pantalla retroil·luminada sense reflexos i la bateria de llarga durada.

 En declaracions d’Eric Saarnio, responsable d’Amazon Devices: "Els clients adoren el Kindle Paperwhite i estem encantats de poder oferir característiques premium, com un disseny frontal més prim i lleuger, emmagatzemament addicional i resistència a l’aigua".

Pantalla anivellada

El nou Kindle Paperwhite presenta la part frontal anivellada i una de posterior fabricada amb materials fàcils de sostenir entre les mans. Es tracta del dispositiu més prim i lleuger posat al mercat per la firma, amb un gruix de 8,18 mm i un pes de 182 g.

La pantalla d’alta resolució de 300 ppp i 6 polzades inclou cinc leds i una llum frontal ajustable per a una visualització sense reflexos en qualsevol entorn, també amb la llum del dia.

Valors afegits

La nova versió té com a característica destacadaque és resistent a l’aigua i està dissenyat per suportar esquitxades al bany o caigudes accidentals en entorns molls. Té una classificació de resistència a l’aigua d’IPX8, per la qual cosa es pot submergir fins a dos metres en aigua dolça durant 60 minuts.

Cal destacar que a diferència d’altres dispositius mòbils que s’utilitzen com a lectors, els Kindle no generen reflexos, i no distreu amb notificacions de xarxes socials, correus electrònics o missatges de text.

Més capacitat

El dispositiu arriba amb el doble d’emmagatzemament intern. Es troba disponible en versió de 8 GB, el doble de capacitat que la generació anterior, i hi ha una versió de fins a 32 GB.

Adaptació

Kindle inclou noves funcions de personalització, tals com una pantalla d’inici actualitzada per trobar fàcilment el pròxim títol basat en l’historial de lectura. També es poden posar en marxa dades curioses i consells per aprofitar les prestacions el model. Permet també accés a diferents configuracions de lectura, selecció de font, nivell de negreta i orientació desitjada al menú principal.

Notícies relacionades

La funció de pantalla d’inici actualitzada, així com la capacitat de guardar i accedir a les diferents configuracions, es trauran en les properes setmanes com una actualització gratuïta.

Preus

El Kindle Paperwhite té un preu de 129,99 € per al model de 8 GB i 159,99 € per al model de 32 GB. El de 32 GB també es troba disponible en una versió amb connectivitat 3G gratis per un preu de 229,99 €.