Secció recomanada per

FALTA DE PRIVACITAT

Un error de seguretat del nou iOS permet accedir a l'àlbum de fotos de l'iPhone

L'error informàtic permet aprofitar-se de Siri i VoiceOver per poder accedir a les fotos sense introduir la contrasenya

zentauroepp45009218 an apple iphone xs max  r  and iphone xs rest on a table dur180920192921

zentauroepp45009218 an apple iphone xs max r and iphone xs rest on a table dur180920192921 / NOAH BERGER

1
Es llegeix en minuts

Un error en l’última versió del sistema operatiu d’Apple, el iOS 12.0.1, permet accedir a la galeria d’imatges sense introduir la contrasenya estipulada per l’usuari del telèfon. 

La companyia de ciberseguretat ESET ha alertat sobre un error en el sistema operatiu d’Apple. A partir de la publicació de l’investigador José Rodríguez, la companyia ha explicat que l’error es troba en la possibilitat d’aprofitar-se de Siri i VoiceOver per trencar l’autenticació del dispositiu, accedir a les fotos i enviar-les a través d’Apple Message. 

Notícies relacionades

Aquest error afecta tots els dispositius que hagin actualitzat la versió del programari recentment i els nous dispositius d’Apple presentats al setembre. 

Apple, segons assenyalen des d’ESET, "està al corrent de l’existència d’aquest error i s’espera que ben aviat ofereixi una actualització per reparar-lo", segons expliquen des de ‘La Voz de Galícia’. Mentrestant, la companyia insta els usuaris a no deixar el seu telèfon a l’abast de tercers, "perquè l’única manera d’explotar la vulnerabilitat és tenint accés físic al dispositiu".

Temes:

iPhone Apple