Secció recomanada per

A FONS

Així és l''smartphone' Q7, d'LG

El dispositiu es posiciona en la gamma mitjana/alta i es comercialitza a un preu d'uns 350 euros

lg-q7

lg-q7

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

LG completa la seva oferta de smartphones amb l’LG Q7, successor de l’LG Q6, al qual millora notablement quant a característiques tècniques. Entre aquestes millores s’ha d’esmentar el seu gran angular de 90 graus a la càmera davantera i el mode retrat a la càmera principal, la qual cosa permet afegir l’efecte Bokeh a les fotos. Altres prestacions de la càmera són HDR, el mode nit i la inclusió de la intel·ligència artificial (reconeixement d’objectes QLens).

Afegir també la seva característica de resistència a l’aigua certificada amb el nivell IP68. També ofereix certificat militar de resistència a cops i altres agressions.

Pantalla de 5,5 polzades

La pantalla de l’LG Q7 és de 5,5 polzades format allargat (18:9) amb una resolució de 2160x1080 píxels i una densitat mitjana de 442 píxels per polzada. Està coberta amb una làmina de vidre amb acabament 2.5 D. Els resultats de visualització són òptims.

Processador

El dispositiu compta amb un processador de vuit nuclis Mediatek MT6750 acompanyat de 3 GB de memòria RAM. No es tracta d’un processador brillant, però és suficient per desenvolupar les tasques habituals, com navegar i utilitzar aplicacions i xarxes. Aporta una memòria interna de 32 GB i la  possibilitat d’ampliar aquest emmagatzemament a través d’una targeta microSD fins a 2TB.

Càmera intel·ligent

A la part frontal hi ha una càmera de 8MP (Obertura f1.9) gran angular 80˚per a ‘selfies’ amb la possibilitat d’aplicar el famós desenfocament de fons. La càmera posterior és de 13 megapíxels, muntada amb una lent d’obertura f/2.2, amb enfocament per detecció de fase i flaix LED. Resultats notables.

Bateria

La capacitat de la bateria del Q7 és de 3000 mAh, suficient per arribar al final del dia per als usuaris moderats, però insuficient per als intensos. S’ha de destacar que integra lafunció de càrrega ràpida i amb unes dues hores s’assoleix el 100% d’emplenament i es pot aconseguir la meitat de càrrega en mitja hora.

Disseny

L’LG Q7 té un disseny i uns acabats molt atractius. Té un marc metàl·lic i un de posterior de plàstic amb un acabat que segons incideix la llum sembla metall i fins i tot vidre. És molt ergonòmic, es maneja fàcilment amb una mà gràcies també que la posterior es corba lleugerament als costats i no rellisca.

Té unes mesures de 143,8 mm d’alt i 69,3 mm d’ample amb un gruix màxim de 8,4 mm. El pes és de 145 g. Està disponible en negre, rosa i blau.

Valors afegits

El model compta amb certificació militar de resistència (MIL-STD 810G), havent superat 14 proves militars dels Estats Units, i IP68 de resistència a l’aigua i la pols. Les seves vores metal·litzades aporten resistència extra per l’aliatge d’alumini tecno resistent.

Qlens integrat. Utilitza directament la càmera del telèfon per identificar objectes mitjançant intel·ligència artificial, en una base de dades de milions de fotografies, i aconsegueix informació sobre aquests objectes en temps real.

Una dada destacable ésl’excel·lent nivell del so del terminal amb DTS: X 3D, una tecnologia prèmium que ofereix so multicanal per objectes 360 graus i proporciona una sensació envoltant i immersiva de 7.1 canals.

Característiques

Sistema operatiu: Android 8

Mida de pantalla: 5,5" IPS amb resolució: 2160x1080 (442 ppp)

Processador: Mediatek de vuit nuclis a velocitat d’1.50 Mhz

Memòria RAM: 3 GB

Memòria interna: 32 GB

Ampliació per MicroSD: SI

Càmera principal: 13 MP amb flaix LED. Cambra frontal:8 MP

Bateria de 3.000 mAh

Dimensions: 143,8 mm / 69,3 mm / 8,4 mm

Pes:145 g

Resistència a l’aigua/pols: IP68

Lector d’empremtes

Colors: Negre, rosa, blau

Notícies relacionades

Extres: QLens, assistent de Google, reconeixement facial, ràdio FM, Smart Rear Key

Preu: 349 euros.