Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Samsung llança la nova tauleta Galaxy Tab S4

Integra per primera vegada en una tauleta l'accessori Samsung DeX, que permet connectar-la a un monitor per treballar com en un ordinador domèstic

galaxy-tab-s4

galaxy-tab-s4

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung ha anunciat el seu nou model de tauleta Galaxy Tab S4, amb sistema Android i capaç d’aportar funcionalitats tant per a la feina com per a l’oci, i en els desplaçaments. Està dotada de funcions que afavoreixen el seu ús professional i combina un disseny de pantalla envoltant i funcions dedicades a l’oci millorades.

"A Samsung creiem en les innovacions que milloren les nostres vides", ha declarat DJ Koh, president i director executiu de la divisió de TI i comunicacions mòbils de Samsung Electronics. "Sempre ens hem centrat a oferir productes i serveis que ajudin els consumidors a aconseguir més, gràcies a un millor rendiment i a una mobilitat més gran, així com mentre treballen sense problemes en els seus dispositius connectats. Estem orgullosos de treure un producte com la Galaxy Tab S4 i estem expectants sobre el que els usuaris puguin aconseguir amb ell".

Accessoris millorats

Amb la Galaxy Tab S4 la marca uneix per primera vegada Samsung DeX amb una tauleta, de manera aquest últim transforma la interfície d’usuari de Galaxy Tab S4 per oferir una experiència d’ús que permet realitzar diverses tasques alhora, tal com es faria en un PC, sense necessitat d’accessoris addicionals. Permet obrir diferents aplicacions d’estil PC –incloent-hi les d’Android i Microsoft Office– directament a la Galaxy Tab S4, alhora que és possible organitzar i redimensionar finestres, arrossegar i deixar anar contingut entre aplicacions i utilitzar dreceres de teclat i comandaments.

Amb la Galaxy Tab S4, Samsung DeX és compatible amb els adaptadors HDMI, la qual cosa permet utilitzar la tauleta com una segona pantalla, aquesta condició fa que sigui possible realitzar diverses tasques alhora o que diversos companys treballin al mateix temps en un mateix document fent modificacions i revisions a temps real.

El nou model integra l’S Pen, que va ser introduït per primera vegada al’smartphone Galaxy Note. S’utilitza igual que un bolígraf convencional i ofereix una experiència natural a l’hora d’escriure i dibuixar.  Permet també navegar, traduir, organitzar notes a través de Samsung Notes i enviar missatges personalitzats a través de Samsung Live Message.

Seguretat

Amb la protecció que ofereix Samsung Knox, les empreses disposen de diversos nivells de seguretat i poden personalitzar la interfície dels empleats. Els professionals tenen a la seva disposició la funda amb teclat Book Cover Keyboard (es ven per separat) que s’ha actualitzat i s’ha millorat. Ofereix una bona autonomia gràcies a una bateria de 7.300 mAh de càrrega ràpida (fins a 16 hores de reproducció de vídeo).

Pantalla de 10,5 polzades

Compta amb una pantalla de 10,5 polzades amb tecnologia Super AMOLED (sAMOLED), una relació d’aspecte de 16:10 amb 2.560 x 1.600 píxels de resolució i una densitat 287 ppi (píxels per polzada).

Notícies relacionades

En referència al so, té quatre altaveus calibrats per AKG compatibles amb el sistema de so envoltant Dolby Atmos.

Altres valors

Compta amb noves funcions com, per exemple, Samsung Flow, que permet controlar tots els dispositius, sincronitzant les activitats, les tasques i les notificacions. SmartThings permet monitorar i controlar funcions de smartphone i altres dispositius connectats directament des de la Galaxy Tab S4, Daily Board ofereix informació sobre el temps que farà i facilita revisar la jornada, i Samsung Flow classifica el correu segons la seva importància per facilitar-ne la resposta.