Secció recomanada per

MERCAT DE TELEFONIA

Elephone firma un acord de distribució amb Teckstore

La companyia espanyola de recent creació, Teckstore, gestionarà les vendes 'on line' d'Elephone, marca xinesa de tecnologia que ja opera al nostre mercat.

elephone-upro

elephone-upro

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El mercat de telefonia està experimentat un canvi molt significatiu com a conseqüència de la presència directa de joves companyies xineses que s’han posat com a objectiu augmentar la seva participació a Occident, per a la qual cosa configuren una oferta de notable qualitat de producte a preus molt agressius.

El següent pas és implementar millores a la xarxa de distribució. En aquesta conjuntura, l’objectiu de la jove companyia espanyola Teckstore és arribar a gestionar la presència online de marques extracomunitàries de prestigi, per així estructurar una oferta àmplia de productes. L’objectiu final no és operar amb un gran nombre de marques, sinó aportar una presència de qualitat a les que arribin noves al nostre mercat.

Teckstore ha informat que ben aviat podrà donar a conèixer almenys una d’aquestes altres firmes, perquè les negociacions estan ja molt avançades.

Gestió 'online'

Elephone, els productes de telefonia mòbil del qual són reconeguts per l’equilibrada relació qualitat-preu que ofereixen, així com per la seva capacitat d’innovació i el disseny cridaner, és la primera firma aassolir un acord amb Teckstore per a la gestió de la seva presència online.

Notícies relacionades

La primera acció oficial en la qual es veurà la presència de les dues marques en col·laboració serà el festival internacional de cultura urbana O Marisquiño, que se celebrarà a la ciutat de Vigo el pròxim 10 d’agost. A partir d’aquesta data, les xarxes socials, la botiga online i la web començaran a funcionar oficialment com a Teckstore, que passarà a formar part del Canal Oficial Elephone Iberia, de manera que oferirà les garanties d’aquest canal.

Des de la perspectiva d’Elephone, del que es tracta és "que el canal oficial Elephone Iberia continuï oferint facilitat de compra, ja que en adquisicions online l’enviament es realitza des d’Espanya; millor experiència d’ús gràcies al seu programari millorat; garantia europea de dos anys; servei tècnic a Espanya; atenció postvenda, i la protecció prèmium d’ESET als seus terminals".