Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Els assistents de veu Google Home i Google Mini, a la venda a Espanya

El preu dels dispositius és de 149 i 59 euros, respectivament

googlehomeweb

googlehomeweb

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Els assistents intel·ligents Google Home i Google Home Mini ja estan disponibles a Espanya. A més, es llança també Google WiFi, dissenyat per distribuir el senyal a cada racó de casa.

Google Home és el primer altaveu intel·ligent amb control de veu de Google, mentre que Google Home Mini és la versió més petita i compacta.

La família de productes Google Home es basa en la potència de la recerca de Google per proporcionar respostes en temps real a les curiositats de l’usuari. Amb l’ordre "OK Goole" l’assistent s’activa, i a partir d’aquí es poden consultar o demanar coses a l’aparell.

"Demana a Google Home que tradueixi paraules o frases a un altre idioma, fa càlculs matemàtics simples, obté informació nutricional i calcula conversions d’unitats. Si has de sortir de casa, pots obtenir la informació més recent sobre el clima, el trànsit, les finances, les notícies i els esports quan ho necessitis. En resum, tot el món Google amb una sola ordre", ha explicat l’empresa. 

"Disfruta de música, ràdio i notícies: amb una simple ordre de veu pots reproduir cançons, llistes, artistes i àlbums dels serveis de música més populars, com Google Play Music o Spotify", destaca l’empresa. També es pot demanar que reprodueixi una sèrie de Netflix, consultar l’agenda del calendari o el trànsit i transport cap a l’oficina.

Google Home i Google Homi Mini estan disponibles a partir d’avui a Espanya a 149 euros i 59 euros, respectivament.

Google WiFi

Notícies relacionades

Google WiFi, mentrestant, ha sigut dissenyat per repartir el senyal wifi a totes les zones de casa. "Els ‘routers’ tradicionals no poden gestionar tota la demanda que fem del wifi motiu pel qual acabem tenint connexions que fallen i zones on simplement la xarxa no arriba. Google WiFi treballa com un sistema connectat, distribuint el senyal a cada racó de casa teva: pot administrar diversos dispositius fent ‘streaming’, descàrregues o compartint contingut alhora", destaca la firma.

Google WiFi es comercialitza per 139 euros el paquet d’una unitat i 359 el paquet de 3 unitats.

Temes:

Google