Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Nokia millora la velocitat dels seus 'smartphones' amb el Nokia 6

El dispositiu ofereix més del 60% de velocitat en comparació amb el seu reconegut model anterior

nokia 6 2018

nokia 6 2018

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El propietari actual de la marca NokiaHMD Global coneix bé el valor d’aquesta marca, que té una imatge record excel·lent en la memòria dels consumidors. Els últims llançaments s’ajusten, com un guant, a una estratègia de tendència, no només a viure del record, sinó a aportar nous valors al mercat amb l’avantatge afegit d’uns preus més que raonables.

Un dels models destacats al seu catàleg és el Nokia 6, basat en l’èxit del seu predecessor i que aporta més rendiment i noves prestacions.

Les seves característiques equilibrades han permès al dispositiu ser seleccionat per Google per formar part de la família Android One.

Processador més potent

Equipat amb la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 630, el Nokia 6 treballa un 60% més ràpid que el model anterior.

Càmera de 16 megapíxels

Integra objectius millorats ZEISS Dual-Sight. La càmera posterior de 16 MP amb flaix de dos tons i la càmera per a selfis de 8MP garanteixen captures nítides fins i tot en condicions de baixa lluminositat.

S’ha de destacar que el dispositiu compta amb la impactant tecnologia Dual-Sight, que activa les càmeres frontal i posterior de manera simultània, per crear el seu propi #Bothie i fins i tot fer que pugui ser transmès en directe en xarxes socials. 

Pantalla de 5.5 polzades

Compta amb una pantalla esculpida de 2.5 D amb un vidre resistent a danys Corning Gorilla Glass. El model es caracteritza per incrementar la proporció entre la pantalla i el volum i aporta un panell laminat IPS full HD de 5.5 polzades.

So en alta fidelitat

L’àudio espacial de Nokia permet gravar so ambient en alta fidelitat per als vídeos, i proporcionar una experiència immersiva al visualitzar-los.

Seguretat

El Nokia 6 pot reconèixer l’usuari i oferir-li la possibilitat de desbloquejar el telèfon amb el rostre de manera ràpida.

Disseny en alumini

Basant-se en la creació artesanal de precisió, la fabricació del Nokia 6 combina una carcassa d’una única peça, elaborada amb un bloc sòlid d’alumini sèrie 6000, amb un procés de polit i anoditzat de dos tons i 11 hores de durada. 

Bateria

Integra una bateria de 3000mAh i càrrega ràpida a través d’una connexió USB C que li proporciona autonomia per passar tot el dia sense dificultat. Gràcies a la càrrega ràpida és possible omplir un 50% de la bateria en 30 minuts.

Valors afegits

El dispositiu disposa de càrrega ràpida, àudio espacial Nokia i el sistema operatiu Android Oreo pur, segur i actualitzat.

El seu acabat, amb un exclusiu procés d’anoditzat de dos tons, el fa destacar respecte a la resta de dispositius similars.

Sistema operatiu pur

El Nokia 6 s’incorpora a la família Android One. Funciona amb Android pur, per la qual cosa no incorpora canvis d’IU innecessaris ni processos ocults que poden esgotar la bateria o alentir el dispositiu.  

Inclou un nombre limitat d’aplicacions preinstal·lades, per tenir més espai d’emmagatzemament.

Notícies relacionades

Android Oreo permet utilitzar, entre d’altres, la funció Picture-in-picture per a multitasca, les Android Instant Apps per localitzar i utilitzar aplicacions amb un impacte mínim, 60 nous emojis i funcions per maximitzar la durada de la bateria, com la limitació de l’ús d’aplicacions en segon pla.

Preu

El terminal està disponible en dues combinacions de colors: negre/coure i blanc/acer amb una configuració de 3GB RAM/32GB ROM. Està a la venda des d’uns 250 euros, sense IVA.