Secció recomanada per

'APPS' PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Pocket i Forest: Stay focused

Pocket, Forest, Parchís Playspace, Dream League Soccer 2017 i App Applus ITV, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

pocket

pocket

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Internet és una gran base d'articles i vídeos interessants per llegir. Però quan els trobem no sempre tenim temps per llegir-los. Per arxivar-los i consumir-los més endavant hi ha 'apps' com Pocket. És la millor aplicació per a mòbils de la setmana.

1. POCKET

Guardar per a més endavant

La pròxima vegada que trobis un article, un vídeo o un enllaç que vulguis llegir o veure més tard, simplement guarda'l a Pocket (iOS Android, gratis). Se sincronitzarà automàticament al teu mòbil, tauleta i ordinador perquè el puguis recuperar en qualsevol moment, des de qualsevol lloc: fins i tot sense connexió a internet.

2. FOREST: STAY FOCUSED

Arbres per no tocar el mòbil

Mirar el mòbil cada cinc minuts no pot ser bo. Per tractar de combatre l'addicció al telèfon hi ha l''app' Forest: Stay focused (Android, gratis; iOS, 1,99 euros). L''app' proposa a l'usuari plantar una llavor. Si en 30 minuts no toca el mòbil, aquesta es convertirà en un arbre. Si no, l'arbre es marcirà. Així es busca combatre l'addicció.

3. PARCHÍS PLAYSPACE

Un clàssic en versió ‘app’

Els jocs de taula clàssics també mereixen tenir una versió en aplicació per a mòbils. Parchís Playspace (Android i iOS, gratis) és un joc de taula multijugador 'on line' en què es pot jugar contra la màquina però també desafiar els amics de Facebook. Permet xatejar en directe, i incorpora animacions per animar les partides.

4. DREAM LEAGUE SOCCER 2017

Simulació de futbol completa

Un altre dels simuladors esportius de més èxit torna a amb una nova versió: Dream League Soccer 2017. Aquest joc gratuït per a Android i iOS és un complet simulador de gestió de clubs de futbtol que permet contractar les millors estrelles i construir l'estadi. També inclou la simulació de partits entre equips.

APP APPLUS ITV

Notícies relacionades

Reserva al mòbil la ITV

Applus+ ha llançat al mercat una aplicació per a mòbils Android i iOS (gratis) anomenada App Applus ITV des de la qual es poden localitzar els centres de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) més pròxims, reservar cita prèvia i accedir a promocions. També permet marcar el punt on els usuaris deixen el cotxe per saber on és.