Secció recomanada per

DE DIJOUS A DIUMENGE

Barcelona Games World: els jocs que no et pots perdre

En la nova fira, que espera reunir més de 90.000 assistents, es podran provar més de 70 novetats

the-last-guardian-listing-thumb-01-ps4-us-13jun16

the-last-guardian-listing-thumb-01-ps4-us-13jun16

2
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La fira Barcelona Games World s'estrena aquest dijous al recinte firal de Montjuïc, en la que serà la cita més gran amb l'oci digital celebrada a Barcelonacita més gran amb l'oci digital Barcelona. S'espera que hi assisteixin més de 90.000 persones, entre professionals (la jornada d'aquest dijous és específica per a ells) i públic en general (de divendres a diumenge).

En aquesta fira, les principals companyies del sector presentaran les seves grans novetats novetats amb què esperen conquistar els ‘gamers’ en els pròxims mesos, tant en jocs com en consoles. A més, serà una bona ocasió per provar abans que ningú més de 70 títols, ja que al saló hi haurà més de 1.000 consoles per jugar als jocs més esperats que encara no han sortit a la venda. Aquests són els jocs més esperats.

THE LAST GUARDIAN

The Last Guardian és un dels jocs que més ha fet parlar en l'última dècada, i finalment veurà la llum al desembre per a la consola Playstation 4. A Barcelona es podrà finalment provar aquest títol del japonès Fumito Ueda (Ico, Shadow of the Colossus).

FINAL FANTASY XV

La franquícia de Square Enix segueix donant joc. Final Fantasy XV (Playstation 4 i Xbox One), un altre títol que va començar a sonar fa 10 anys, per fi es posarà a la venda per Nadal. El director del joc, Hajime Tabata, serà present a la fira.

BATTLEFIELD 1

Una altra sèrie de videojocs amb molta història, Battlefield, viatja en aquest cas a la primera guerra mundial a Battlefield 1 (Xbox One, Playstation 4 i PC). A més, el joc serà protagonista a la fira per un torneig entre 'youtubers' i fans (dissabte).

BATMAN: ARKHAN VR

La realitat virtual serà una de les protagonistes de la fira, i un dels títols més esperats és Batman: Arkham VR (per a PlayStation VR). Aquest títol porta la coneguda saga Batman: Arkham a la realitat virtual per primera vegada, i submergeix els jugadors en una experiència que redefinirà el significat de ser Batman, segons els seus creadors.

GRAN TURISMO SPORT

Els amants dels jocs de cotxes tenen una cita obligada amb Gran Turismo Sport, el primer títol d'aquesta saga de velocitat per a Playstation 4. Encara no té data de llançament.

TEKKEN 7

Notícies relacionades

Videojocs de lluita són sinònim de Tekken. La saga es presenta en aquesta cita amb Tekken 7 (PC, PlayStation 4, Xbox One), i el seu màxim responsable, Katsuhiro Harada, presentarà el títol.

DRAGON BALL XENOVERSE 2

La franquícia Dragon Ball tindrà a finals de mes nou videojoc (PC, Playstation 4 i PC). Dragon Ball Xenoverse 2 permetrà, entre altres novetats, lluites en equip contra grans enemics.