Secció recomanada per

INVENTS

FoldiMate, la màquina que plega la roba per tu

Aquest invent tindrà un preu d'uns 750 euros i plegarà la roba gràcies a uns braços robòtics

fold

fold

1
Es llegeix en minuts

Renten, assequen, planxen... i ara, pleguen la roba. FoldiMate és un invent ideat als Estats Units que promet estalviar-nos el temps que dediquem a plegar la roba: és una màquina composta per braços robòtics que deixarà la roba a punt per guardar a l'armari o als calaixos.

Segons els seus creadors, cada ciutadà dedica 375 dies en tota la seva vida a plegar roba, doncs res millor que un invent que ajudi el consumidor en aquesta tasca. La proposta és FoldiMate, una màquina on els ciutadans han de penjar primer les peces i, després, ella s'encarregarà de plegar-les.

Notícies relacionades

Ho aconsegueix gràcies a un sistema de braços robòtics i vapor, i plega la roba en només uns segons, segons el vídeo promocional. A més, perfumarà la roba a gust del consumidor, ja que es podran comprar càpsules especials amb diversos perfums. Això sí: la màquina no accepta peces petites com mitjons ni tamboc massa grans.

L'invent de moment és només una idea, ja que no existeix un model experimental. Els seus creadors asseguren que estan treballant en el seu desenvolupament i que l'any que ve ja acceptaran reserves, mentre que les primeres unitats estaran al mercat el 2018. El seu preu rondarà els 750 euros.

Temes:

Robots Gadgets