Secció recomanada per

MWC 2016 | NOVETATS

HTC anuncia els nous models de la seva gamma Desire

Es tracta de dos terminals, situats a la gamma mitjana, que estaran disponibles a partir del mes d'abril

HTC Desire 825.

HTC Desire 825.

1
Es llegeix en minuts
PILAR ENÉRIZ / BARCELONA

HTC ha revelat aquest diumenge, a la prèvia del Mobile World Congress 2016, els seus últims 'smartphones' caracteritzats per un disseny molt ajustat a les tendències urbanes. Es tracta dels Desire TM 530 i 825 que destaquen per una decoració de la carcassa posterioir de policarbonat denominat efecte 'micro splash'. Els dissenyadors de la firma han creat un procés de pintura que tracta cada telèfon com un llenç, una tècnica que dóna forma a un terminal que a més de diferent, tampoc s'assembla a res del que hi ha al mercat. Estaran disponibles diferents colors.

Pel que fa a característiques tècniques, el Desire 825 té el certificat Hi-Re d'àudio i la tecnologia de BoomSound amb Dolby Àudio, cosa que millora l'experiència sonora. Compta amb una càmera frontal de 5 megapíxels i maneres d''autoselfie' i 'selfie' per veu, per capturar imatges sense haver de prémer el botó. El Desire 825 inclou la manera de maquillatge en viu per retocar el rostre sobre la marxa.

La cambra del darrere és de 8 megapíxels al HTC Desire 530 i de 13 a Desire 825 i inclou sensors que augmenten la quantitat de llum captada per augmentar la qualitat de les preses, en qualsevol condició de llum.

Notícies relacionades

Destacar la dotació del denominat Sensor Hub, al Desire 825, una funció que permet mantenir el control sobre l'activitat  física i exercici realitzat. Està sempre actiu, i reconeix l'activitat, els gestos i el moviment dinàmic proporcionant estadístiques en temps real que es poden vincular automàticament a algunes de les aplicacions de fitnes i salut més conegudes.

HTC Desire 530 estarà disponible principis d'abril  i HTC Desire 825 a principis de maig del  2016.