Secció recomanada per

LG presenta el G5, un mòbil modular

La firma sud-coreana LG ha anunciat el llançament del seu nou model G5, que aporta al sector de la telefonia un nou concepte: el mòbil modular

El {G5}, nou model de {LG} presentat al Mobile World {Congress} aquest diumenge.

El {G5}, nou model de {LG} presentat al Mobile World {Congress} aquest diumenge.

1
Es llegeix en minuts
PILAR ENERIZ / BARCELONA

LG presumeix de portar a aquesta fira una autèntica revolució en 'hardware' gràcies al concepte modular que fa possible que en un sol clic s'extregui la bateria (lliscant, cosa que permet canviar-la per una de plena en segons) o s'hi afegeixin elements per convertir-lo en una autèntica càmera de fotos o un equip de música. La modularitat de l'LG5 amplia les seves capacitats d'ampliació de la bateria, o la inclusió d'altres components extres. El llançament s'enquadra en l'estratègia de la companyia d'oferir a l'usuari equips ben diferenciats capaços de transmetre noves sensacions d'usabilitat.

NOVETATS TÈCNIQUES

Pel que fa a característiques tècniques, destaca que l'especial configuració de l'aparell permet comptar amb una capacitat de bateria de 5000 mAh. La seva pantalla és de 5,3 polzades, una RAM de 4 GB i processador de vuit nuclis. La memòria interna és de 32 GB, ampliable mitjançant targeta. El G5 té dues càmeres a la part de darrere: una amb una lent estàndard de 78 graus i l'altra amb una lent gran angular de 135 graus, i inclou nombroses modes fotogràfics.

En disseny, l'equip presenta un cuir 'unibody' metàl·lic sense part posterior i amb una ranura a la part inferior que és el que converteix l'LG G5 en un telèfon modular. Una altra novetat és la inclusió de la tecnologia 'always on', que manté la pantalla permanentment encesa, de manera que les notificacions es potden veure de forma immediata.

FOTOGRAFIA

Notícies relacionades

Entre els mòduls connectables hi ha la càmera LG CAM Plus, que es pot connectar a través de la ranura de la bateria per oferir una agafada còmoda i el control d'una càmera independent. Compta amb enfocament automàtic intuïtiu i bloqueig de l'exposició, les característiques que normalment es troben a les càmeres digitals independents. El G5 LG proporciona una capacitat de bateria addicional d'1,200mAh per permetre temps d'ús més llargs.

El segon mòdul disponible és l'LG Hi-fi Plus amb B & O Play, un reproductor d'àudio d'alta fidelitat desenvolupat en col·laboració amb B & O Play.