Secció recomanada per

realitzador d''El senyor dels anells'

El director de cine Peter Jackson crearà jocs per a la consola Xbox de Microsoft

1
Es llegeix en minuts
AFP / WELLINGTON

El director de cine neozelandès Peter Jackson, realitzador de la trilogia d'El senyor dels anells,està treballant amb Microsoft en la creació de nous jocs interactius per a la seva consola Xbox, ha assegurat l'empresa nord-americana líder de la informàtica.

Peter Jackson, el seu soci Fran Walsh i Microsoft Game Studios han creat conjuntament Wingnut Interactive per produir un nou sistema d'instal·lació de la sèrie de jocsHaloi per desenvolupar un nou projecte de diversió interactiva, ha explicat Microsoft.

Notícies relacionades

L'any passat, Peter Jackson i Fran Walsh van firmar un acord per ser els productors executius d'una versió cinematogràfica deHalo.Jackson, l'última pel·lícula del qual ésKing Kong,ha assegurat que la seva pretensió és "estendre els límits del desenvolupament dels jocs i el futur de la diversió interactiva".

La nova tecnologia dels jocs permetrà als autors "fer el treball de la mateixa manera que es fa amb les pel·lícules i els llibres però amb una dimensió extra gràcies a la interactivitat", ha afirmat el realitzador.

Temes:

Microsoft Xbox