Va colpejar un vianant

Vídeo | Detingut un lladre amb el seu botí al passar davant de les càmeres de la comissaria de les Corts de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dissabte passat, al barri de les Corts de Barcelona, un noi que feia poca estona havia robat el bolso a un vianant, al qual va colpejar al cap amb una ampolla de vidre. Es dona la circumstància que el lladre va passar al cap de poca estona per davant de la comissaria del districte, seu central del cos a la capital catalana, i gràcies a la descripció el van reconèixer per les càmeres de seguretat. Uns agents van sortir corrents de l’edifici i el van atrapar als pocs metres.

Els fets es van produir entorn de les quatre de la matinada de divendres a dissabte a prop de l’avinguda Diagonal. El noi, sense antecedents, va colpejar la víctima al cap i se li va emportar la bossa amb documentació i targetes bancàries.

Notícies relacionades

La víctima va patir ferides lleus i va poder trucar al 112 per donar la descripció de l’agressor. Els mossos de la comissaria van veure al cap d’uns 20 minuts un individu que coincidia amb la descripció i que passava per davant de l’edifici i van sortir a buscar-lo.

Malgrat intentar fugir, el van arrestar.