Aquest diumenge

Detenen un home de 58 anys per intentar fer petons a la boca a dos nens en unes festes de Gijón

El detingut, S. G. F., va agafar amb força de la cara un nen de 10 anys i una nena de 9 a Perchera

Detenen un home de 58 anys per intentar fer petons a la boca a dos nens en unes festes de Gijón
1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Gijón va detenir aquest diumenge un home com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a un nen de 10 anys i una nena de 9 anys a les festes de Perchera. L’home, que respon a les inicials S. G. F. i té 58 anys, havia presumptament intentat fer petons als menors en contra de la seva voluntat. 

Notícies relacionades

Els fets van passar aquest diumenge entorn de tres quarts de sis de la tarda en l’àrea recreativa Las Maravillas. La mare del nen, que va presenciar l’agressió, va assegurar que S. G. F. es va acostar als menors, els va agafar amb força de la cara i va mirar de besar en contra de la seva voluntat primer el menor, que va aconseguir escapolir-se, i després la nena, que no va poder evitar l’agressió. 

Els agents de la Policia Local estaven transitant pel barri de Perchera quan les mares dels menors, visiblement nervioses, els van advertir de l’ocorregut. Després de prendre declaració a les dues progenitores i constatar la seva intenció de denunciar els fets, van procedir a la detenció de S. G. F., a qui van traslladar, en primer lloc, al Centre de Salut de La Calzada II i, posteriorment, a les dependències policials.