A Sant Andreu

Vídeo | Desmantellada una platació de marihuana al barri de la Trinitat Vella de Barcelona

  • Especial multimèdia | La plaga de la marihuana

  • Una nova màfia sorgeix en el negoci de la marihuana

  • Els amos de la marihuana: així s’ha estès el càrtel lituà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat una plantació de marihuana i un punt de venda de droga en un pis del districte de Sant Andreu, i han detingut una persona i n’investiguen dues més.

Durant l’entrada i el registre d’aquesta vivenda, situada a la Via Bàrcino, al barri de la Trinitat Vella, que es va produir ahir cap a les 9.00 hores, els agents van requisar 42 plantes de marihuana i 1.200 grams de marihuana, a més de haixix, segons han informat Efe fonts dels Mossos.

La persona arrestada en aquest dispositiu judicial tenia una ordre de detenció vigent per fets similars, i està acusada d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

Notícies relacionades

La investigació policial es va iniciar arran d’unes informacions que alertaven de la presència de diverses persones en aquest pis, que utilitzaven per al cultiu i la venda de droga.

Els dispositius de vigilància van permetre verificar aquests fets i, per ordre judicial, ahir es va practicar l’entrada i el registre d’aquesta vivenda.