Tribunals

L’assassí del club de tir, davant el jutge: d’allà, a la presó i tornada a Catalunya

El Jutjat de Guàrdia de Múrcia previsiblement ordenarà l’ingrés de Roger L.S. a presó provisional, tot i que s’inhibirà a favor d’un tribunal de la comunitat on es va cometre el crim

1
Es llegeix en minuts

Per la porta del darrere de la Comissaria de Ceballos, minuts després de les deu del matí, era tret dels calabossos Roger L.S., el jove de 20 anys que presumptament va matar un instructor en un club de tir de Canovelles i després va obligar dues dones a portar-lo en cotxe fins a Múrcia.

El seu destí, la Ciutat de la Justícia de Múrcia. Donada la quantitat de proves que hi ha en contra seu (les càmeres fins i tot van gravar el moment en què dispara cinc trets a la seva víctima per l’esquena), el Jutjat de Guàrdia de Múrcia previsiblement ordenarà l’ingrés de Roger a presó provisional, tot i que s’inhibirà a favor d’un tribunal de la comunitat on es va cometre el crim, Catalunya.

L’assassinat es va cometre a Canovelles. El sospitós va ser detingut poc després d’arribar a Múrcia, quan van donar la veu d’alarma les dues noies que va tenir com a ostatges al cotxe (les va segrestar en una gasolinera) i va obligar a conduir durant gairebé 600 quilòmetres. Va ser capturat a l’estació del Carmen

Notícies relacionades

Una dotació UPR (Unitat de Prevenció i Reacció) integrada per sis efectius va acudir a l’estació de tren. Dos policies van comprovar l’exterior, dos més es van acostar a les andanes i els agents Héctor López i Jesús Marín van entrar al ‘hall’ de l’estació, on en aquella hora, les vuit del matí de diumenge de Setmana Santa, hi havia unes 40 persones. López explica que, quan van entrar, van identificar Roger assegut entre els viatgers. I que Roger els va veure també a ells. Un dels policies relataria després que el subjecte els va arribar a preguntar per què no l’havien matat i els va confessar que, si hagués pogut, ell sí que els hauria matat.

A banda del crim de l’instructor, davant la Justícia haurà de respondre pel segrest de les noies.