A Avilés

Ferits en una baralla l’exmarit i el pare de la dona que es va llançar d’un cinquè pis amb la seva petita en braços a Astúries

La baralla, amb un bat de beisbol, un martell i un ganivet de cuina, es va produir poques hores abans del succés

Ferits en una baralla l’exmarit i el pare de la dona que es va llançar d’un cinquè pis amb la seva petita en braços a Astúries
1
Es llegeix en minuts

Eren les 6.00 hores del matí quan la Policia Local d’Avilés va haver d’intervernir en una baralla entre dos homes a l’avinguda San Agustín d’Avilés. Tots dos van resultar ferits i traslladats a l’Hospital San Agustín i posteriorment a la Comissaria de la Policia Nacional. Però era només l’avançament del tràgic succés que vindria després, quan la dona i filla de tots dos implicats es llançava per la finestra d’un cinquè pis amb la seva petita en braços.

Dos homes de 65 i 44 anys, sogre i gendre, es van embrancar en una baralla per problemes familiars entre tots dos, a l’existir una ordre d’allunyament entre ells.

La baralla va fer que hagués d’intervenir la Policia Local, que va trobar al lloc dels fets un bat de beisbol, un martell, un ganivet de cuina de 13 centímetres i un esprai de pebre. Tots dos van resultar ferits, i tot i que van ser traslladats a l’Hospital San Agustín, cap de les lesions va resultar de gravetat, per la qual cosa després de rebre les cures oportunes, els agents de la Policia Local els van traslladar a la Comissaria de la Policia Nacional en qualitat de detinguts per a la confecció del corresponent atestat.

Només unes hores després, passades les 10.00 hores, una dona es precipitava al buit des d’un cinquè pis amb la seva petita en braços, que li suplicava «¡no mama, no!».

Segons el relat de pròxims a la família, el desencadenant de la desesperació de la dona va ser que es va concedir al pare de la seva filla el règim de visites, i havia de passar amb ell la Setmana Santa.

La mare i àvia de totes dues va haver de ser atesa pels sanitaris d’Atenció Primària al seu domicili, al segon pis del mateix edifici del número 38 de l’avinguda de Los Telares.

Notícies relacionades

Les ferides van ser ateses per les ambulàncies uvi mòbil del SAMU d’Avilés i d’Oviedo i per un equip d’Atenció Primària, i traslladades a l’Hospital Universitari Central d’Astúries (HUCA).

La petita pateix traumatisme cranioencefàlic i fractura a la cama dreta. Es troba en estat crític però conscient, ingressada a l’uci pediàtrica. I la mare, que va ser traslladada intubada, es troba en estat molt greu, amb traumatisme cranioencefàlic i politraumatismes.