Investigació

Busquen a Astúries un home que va matar un guàrdia civil atropellant-lo i va ferir un veí amb una destral

Havia robat un cotxe i es va ficar en el recorregut d’una carrera ciclista, en què va atropellar l’agent i es va escapar a peu per les vies del tren

Busquen a Astúries un home que va matar un guàrdia civil atropellant-lo i va ferir un veí amb una destral
1
Es llegeix en minuts

Alarma a la zona de Beifar i els voltants, al consell de Pravia. La Guàrdia Civil busca per terra i per aire un home que es va escapar després de matar un agent que anava amb moto atropellant-lo i de ferir un veí que va intentar desarmar-lo amb una destral.

El delinqüent que ara es busca havia robat un cotxe després d’una baralla. Abans de fugir va ferir un veí que va intentar desarmar-lo i treure-li la destral que portava: li va fer un tall profund a la mà i li va trencar el nas.

Notícies relacionades

Amb el cotxe robat, va decidir emprendre la fugida ficant-se enmig d’una carrera ciclista. Malgrat les advertències dels agents de la Benemèrita que tallaven el pas al trànsit, va seguir amb la seva boja carrera fins atropellar un altre agent que anava amb moto obrint la carrera. Per desgràcia, aquest guàrdia civil va morir en l’acte.

Va ser en aquest moment quan va deixar el cotxe i va continuar la fuga per les vies del tren. Ara està en recerca i captura.