Galícia

Reactiven la recerca al riu Lérez per una novena passatgera de l’autobús accidentat

La quantitat de persones que eren dins del bus no estava clara, ja que aquesta xifra la va donar el conductor i la va rectificar en diverses ocasions a causa dels seus records de les parades

Reactiven la recerca al riu Lérez per una novena passatgera de l’autobús accidentat
1
Es llegeix en minuts

L’operatiu de rescat de les víctimes de la caiguda d’un autobús al riu Lérez a Cerdedo-Cotobade (Pontevedra) s’ha reactivat aquest dilluns a la recerca d’una novena passatgera després de finalitzar-lo ahir de manera provisional amb sis víctimes mortals i dos supervivents, informen a Efe fonts del dispositiu.

El succés es va produir a les 21.19 hores de la Nit de Nadal a la carretera nacional 541, cap al quilòmetre 67 en sentit Pontevedra, al seu pas per la localitat de Pedre, a Cerdedo-Cotobade.

Dissabte van ser rescatats els dos únics supervivents, el conductor i una passatgera, i dos cadàvers, mentre que diumenge es van recuperar quatre cossos, fins a un total de sis víctimes mortals.

La quantitat de persones que hi havia dins del bus no estava clara, ja que aquesta xifra la va donar el conductor i la va rectificar en diverses ocasions a causa de recordar les parades.

No obstant, després del recompte de les famílies que es van posar en contacte amb emergències, quan ja s’havien trobat vuit ocupants del vehicle, l’operatiu de recerca es va considerar finalitzat diumenge de manera provisional.

Notícies relacionades

Aquest matí, davant la possible existència d’una novena passatgera, l’operatiu s’ha reactivat.

Els tècnics continuen al punt de l’accident, pendents de l’extracció del vehicle del fons del riu Lérez.