A Parets i Esplugues

Moren dos motoristes en accidents de trànsit a Catalunya

  • Les víctimes són dos homes, de 24 i 39 anys, que van caure de les seves motos a la B-23 (Esplugues de Llobregat) i a l’AP-7 (Parets del Vallès) el cap de setmana

  • Amb ells ja són 155 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest any, un 14% més que el total de 2021

Moren dos motoristes en accidents de trànsit a Catalunya

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana dos motoristes han mort a les carreteres catalanes. El primer accident va tenir lloc dissabte al matí a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), que va acabar amb la vida d’un jove veí de Sant Cugat del Vallès. El segon ha passat la matinada de diumenge a l’AP-7, al terme municipal de Parets del Vallès (Vallès Oriental), on un home de 39 anys, veí de Barcelona, ha mort. Amb ells ja s’eleven a 155 les persones mortes a les carreteres catalanes aquest any, segons informa el Servei Català de Trànist.

El primer avís de l’accident va ser rebut ahir dissabte, 17 de desembre, a les 11.30 del matí. R. C. A., un noi de 24 anys veí de Sant Cugat del Vallès, va caure de la seva motocicleta. La caiguda mortal es va produir al quilòmetre 1,8 de la B-23, a l’altura d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Van acudir al lloc els Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van activar suport psicològic per als familiars del jove.

El segon accident s’ha registrat a les 5.20 de la matinada de diumenge. Un home de 39 anys veí de Barcelona ha caigut de la seva moto i ha mort al punt quilomètric 137 de l’autopista AP-7 a Parets del Vallès, direcció Barcelona. Els Mossos i el SEM s’han traslladat fins al lloc de l’accident i han tallat la via, habilitant només un carril de l’autopista fins a les 7.45 del matí.

Creixen un 14% els morts en accidents

Notícies relacionades

Els Mossos continuen investigant les causes d’aquests dos accidents perquè es desconeix encara què va provocar les caigudes dels dos conductors. L’any passat, el 34% dels accidents mortals a les carreteres catalanes eren motoristes. Amb les xifres provisionals d’aquest any, són a prop del 27% del total, més de 40 morts. Aquest any, amb dades encara provisionals, els accidents mortals a les carreteres catalanes creixen un 14% respecte al total del 2021.

El Servei Català de Trànsit recorda que hi ha un servei d’atenció a afectats per accidents de trànsit els 365 dies de l’any a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través de la web www.victimestransit.gencat.cat.