Tràfic de drogues

Els Mossos desmantellen un cultiu de més de 200 plantes de marihuana a Bovera (Lleida) i en detenen el responsable

La vivenda no tenia contracte de subministrament elèctric però estava connectada fraudulentament a la xarxa municipal

  • Detinguda una parella per cultivar marihuana en un pis ocupat a Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos desmantellen un cultiu de més de 200 plantes de marihuana a Bovera (Lleida) i en detenen el responsable

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat aquest dijous una plantació de marihuana a Bovera (les Garrigues, Lleida) i han detingut un home de 36 anys que era a l’immoble com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A principis de novembre la policia va tenir coneixement que en una casa del carrer Solà, situada al mig del poble, s’hi podia estar cultivant marihuana. Els Mossos van constatar que al voltant de la vivenda es notava olor de marihuana i s’escoltaven els sorolls característics d’extractors. Així doncs, aquest matí la policia ha entrat a la casa on ha localitzat una plantació d’interior distribuïda entre les dues plantes de l’immoble, amb un total de 249 plantes d’aproximadament un metre d’altura.

Notícies relacionades

Durant la investigació, els Mossos també han observat que la vivenda no disposava de contracte de subministrament elèctric, malgrat que tenia una connexió fraudulenta de la xarxa, ja que el corrent es trobava amagat darrere d’un arbre, que accedia a la casa.

Finalment, el detingut passarà pròximament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida (el Segrià).