Investigació policial

Detinguts els dos responsables d’una associació cannàbica de Sabadell per traficar amb marihuana i haixix

Les substàncies estupefaents, que eren distribuïdes de manera indiscriminada, van arribar al valor de 36.255 euros en el moment del decomís

Detinguts els dos responsables d’una associació cannàbica de Sabadell per traficar amb marihuana i haixix

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Municipal, van detenir el 15 de setembre a Sabadell (Vallès Occidental) els dos responsables d’una associació cannàbica de l’avinguda Rafael de Casanova, de 37 i 26 anys, per traficar amb drogues, principalment haixix i marihuana.

La investigació es va posar en marxa al maig i va permetre descobrir que l’associació, que es definia com a organització sense ànim de lucre per fomentar el consum responsable del cànnabis, distribuïa substàncies estupefaents de manera indiscriminada a qualsevol persona que hi accedia. Durant l’escorcoll del local es van localitzar cinc quilos de marihuana, un d’haixix  i una llibreta amb anotacions de compradors, preus i quantitats.

Notícies relacionades

Segons figura a l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents  (OCNE), el valor de les substàncies intervingudes seria de 36.255 euros aproximadament. El jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell va decretar la llibertat amb càrrecs dels dos detinguts.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell