Llibertat amb càrrecs

Desmantellat un punt de venda de droga en una casa de Badalona

  •  La investigació de Mossos va culminar amb la detenció de dos homes i el decomís de les substàncies estupefaents que venien

Desmantellat un punt de venda de droga en una casa de Badalona

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 29 de juliol dos homes a Badalona (Barcelonès), de 64 i 39 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els investigadors van tenir coneixement que en una casa de Badalona es venien substàncies estupefaents. Un primer dispositiu va permetre corroborar els fets i van detectar «un volum molt elevat de joves entrant i sortint de la casa», expliquen des de la policia catalana. D’aquests joves, cinc van ser denunciats administrativament, ja que se’ls va localitzar droga que presumptament acabaven de comprar, principalment marihuana i haixix.

Des dels Mossos relaten que, «una vegada van tenir la certesa que en aquella casa es venia droga», els investigadors van sol·licitar a l’autoritat judicial competent una ordre d’entrada i indagació per poder escorcollar el domicili, intervenir tota la droga que s’hi trobés i detenir els venedors.

Llibertat amb càrrecs

El dia 29 de juliol es va portar a terme l’entrada amb el resultat de la detenció de dos homes i la troballa de 326 grams d’haixix, tres plantes de marihuana i 43 grams de marihuana. Amb aquestes detencions es va donar per desmantellat el punt de venda de droga.

Notícies relacionades

El 30 de juliol els detinguts, que acumulen sis antecedents, van passar a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Badalona, on es va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona