Investigació en marxa

Detingut l’home que va assassinar un veí de l’Hospitalet per robar-li el patinet

  • Després de l’arrest d’aquest sospitós de 27 anys, l’únic crim que queda sense resoldre de la fatídica onada que va concentrar set homicidis en una setmana de setembre és l’apunyalament de la Mercè a Barcelona

Detingut l’home que va assassinar un veí de l’Hospitalet per robar-li el patinet

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat un home de 27 anys per matar un veí de l’Hospitalet de Llobregat el 18 de setembre. La víctima era al costat d’una parada d’autobús quan l’agressor se li va acostar i, a punta de navalla, va intentar robar-li el patinet elèctric. El veí va oposar resistència i el lladre li va clavar una punyalada al pit. La ferida li va afectar el cor i va morir al cap de pocs minuts.

El cas va coincidir amb una onada d’homicidis a Catalunya, ja que es van registrar set crims en set dies, i aquest de l’Hospitalet va cridar l’atenció per la innecessària violència de l’agressor, que va acabar matant per aconseguir un simple patinet elèctric.

Notícies relacionades

Atès que ni agressor ni víctima es coneixien prèviament, no hi havia cap fil per estirar en l’entorn del mort. Va ser un obstacle que els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial metropolitana sud han esquivat gràcies a la col·laboració d’un ciutadà, que va facilitar una descripció del sospitós que després va permetre als policies revisar les càmeres de seguretat de la zona i aplegar pistes.

Finalment ha sigut localitzat a Esplugues de Llobregat, on ha sigut arrestat per la policia catalana. L’únic crim que es resisteix als policies catalans, dels set que es van concentrar en aquella onada fatídica de setembre, és el de la Mercè. Segons les fonts consultades per aquest diari, el del jove apunyalat a la festa major de Barcelona no serà fàcil de resoldre perquè va succeir entre l’esvalot de la gent i sense testimonis que apuntin un sospitós.