48 hores desaparegut

Un avi mor ofegat en un pou de Lloret de Mar a l’intentar socórrer el seu gos

Els equips de rescat van trobar els cossos flotant a l’aigua a uns quatre metres de profunditat

Un avi mor ofegat en un pou de Lloret de Mar a l’intentar socórrer el seu gos

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home de 84 anys i el seu gos han sigut trobats ofegats a l’interior d’un pou de Lloret de Mar (Girona). Els Mossos d’Esquadra treballen amb la hipòtesi que la víctima va caure a l’aigua a l’intentar socórrer l’animal.

L’home va sortir a passejar amb els seus gossos dijous a la tarda, el 23 de juny, abans de la revetlla de Sant Joan. La seva família, al veure que l’home no havia tornat a casa, el divendres va denunciar la seva desaparició.

Les autoritats van organitzar un dispositiu de recerca amb efectius dels Bombers, els Mossos d’Esquadra, la policia local, Protecció Civil i voluntaris d’un centre excursionista.

Notícies relacionades

Els equips de rescat van trobar el cos de l’home dissabte a la tarda. Estava flotant a l’aigua d’un pou d’uns quatre metres de profunditat al costat del del seu gos, d’on van ser rescatats per la Unitat de Subsol dels Mossos.

La policia catalana investiga ara aquesta mort, que consideren «accidental» i en la qual treballen amb la hipòtesi que l’home devia caure al pou a l’intentar ajudar un dels seus gossos.