Girona

Una parella mor ofegada a Lloret de Mar

Els cossos de les víctimes, un home i una dona d’entre 50 i 60 anys, han sigut vistos a uns cinquanta metres de la costa

Una parella mor ofegada a Lloret de Mar

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Una parella d’entre 50 i 60 anys ha mort ofegada aquest divendres a Lloret de Mar (Girona), han informat a Efe fonts pròximes al cas.

Els cossos de les víctimes, un home i una dona, han sigut vistos a uns cinquanta metres de la costa aquest migdia per una persona des de la Roca d’En Maig, espai situat en una punta del passeig marítim de Lloret.

Segons Protecció Civil, els dos morts serien de nacionalitat espanyola i amb la seva mort ja són ja quatre les persones que han perdut la vida a les platges catalanes des que va començar la campanya de bany.

Notícies relacionades

Els cossos han sigut rescatats per la policia local amb una embarcació, amb què han sigut traslladats fins a terra, on efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han intentat infructuosament reanimar les víctimes.

La Guàrdia Civil, en qualitat de policia judicial, ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort de la parella.