7 esportistes famosos robats (com Vettel) a Barcelona

7 esportistes famosos robats (com Vettel) a Barcelona

Manu Mitru

4
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El pilot de fórmula 1 Sebastian Vettel ha patit aquest dilluns, a les vuit del matí, un robatori a Barcelona. Vettel anava amb cotxe amb la seva família i, davant un hotel del centre de la ciutat, ha baixat un moment del vehicle. Aquell moment ha sigut aprofitat per uns lladres per treure-li una motxilla que guardava dins.

Notícies relacionades

El cas de Vettel no és, ni de bon tros, nou: els carteristes i lladres aprofiten la badada de la gent per agafar objectes que no són seus. O per entrar a casa seva i robar-los. O ni tan sols esperen que hi hagi una badada i atraquen amb alguna arma blanca o simulant portar-ne una les víctimes.

Però és que tampoc és un cas aïllat entre esportistes d’elit, que han vist com a Barcelona han sigut desposseïts de (tots) els seus estris.

Gerard Piqué

El defensa del Barça va patir un robatori a casa seva, el juny del 2018. Diversos assaltants van entrar a la seva propietat a Esplugues de Llobregat mentre els pares del futbolista dormien a la casa. La cantant colombiana Shakira es trobava de gira i Piqué va aprofitar un dia de festa per anar a veure-la a Colònia (Alemanya). Els lladres es van emportar bastantes coses de valor, entre les quals, rellotges del futbolista i joies de la cantant. Van ser detinguts uns mesos després, al setembre.

Jordi Alba

El mateix any en què va ser robat Piqué, només uns mesos després –el novembre de 2018–, el lateral esquerre Jordi Alba va patir un assalt a casa seva mentre ell es trobava a Milà. Allà, el Barcelona disputava un partit contra l’Inter de Milà de Champions League. Van ser els familiars del jugador, que també es trobaven a l’interior de la vivenda, els qui van donar l’avís.

Kevin Prince-Boateng

Uns mesos després del robatori patit per Alba, el davanter Kevin Prince-Boateng va patir un robatori a la seva vivenda, situada al barri barceloní de Sarrià. Els lladres van accedir-hi a través d’una finestra i es van emportar joies i rellotges valorats en 300.000 euros, més una important quantitat de diners en efectiu. El furt va ser comès el 16 de febrer del 2019, mentre el jugador ghanès disputava amb els seus companys un partit de Lliga entre el Barcelona i el Valladolid al Camp Nou.

Arthur

L’assalt a casa del centrecampista blaugrana va ser dels més violents. L’1 de maig del 2019, mentre el jugador del FC Barcelona es trobava al Camp Nou en el partit contra el Liverpool, la seva casa va ser assaltada. El germà del jugador va ser el primer a arribar a la casa, a Pedralbes, una vivenda de dues plantes. Eren les 23.00 hores i va topar amb dos d’encaputxats, que el van reduir violentament igual com a l’assistenta. Un dels assaltants va amenaçar el germà amb un objecte punxant, similar a un tornavís, al coll i el va obligar a obrir la caixa forta que té el jugador a la seva habitació. Els lladres es van emportar un Rolex i altres objectes.

Nélson Semedo

Els lladres s’han acarnissat amb les cases dels jugadors del Barça. Potser perquè són públiques les dates en què són fora disputant un enfrontament o per les pistes que ells mateixos deixen a les xarxes socials de les seves vivendes. Nélson Semedo va patir un robatori a casa seva mentre es trobava concentrat per al clàssic del desembre del 2019. El lateral dret va ser el quart jugador del Barcelona robat a casa del qual es té constància pública.

Ansu Fati

El 20 de novembre passat, el davanter del FC Barcelona Ansu Fati es trobava disputant el derbi entre el club blaugrana i l’RCD Espanyol quan uns lladres van desvalisar el pis superior de la vivenda, d’on suposadament es van emportar diners, joies i rellotges, malgrat que en la planta baixa es trobaven alguns familiars del futbolista veient el partit per televisió.

Mariana Pajon

La guanyadora d’un or en bicicròs Mariana Pajon va començar l’any 2022 fatal a Barcelona. La colombiana es trobava entrenant-se al Velòdrom d’Horta i el seu cotxe, situat a escassos metres, va ser desvalisat. Els lladres van trencar els vidres del vehicle i van deixar la 18 vegades campiona mundial i el seu marit, el també ciclista colombià Vincent Pelluard, desposseïts de totes les seves pertinences, inclosa tota la seva documentació i el seu equipatge.

Temes:

Robatoris