A Ciutat Vella

Uns lladres roben a Barcelona al pilot Sebastian Vettel, que els segueix en patinet

  • El pilot de F-1 ha perseguit els sospitosos durant un tram a través del seu iPhone, que assenyalava la seva ubicació perquè hi havia uns AirPods amb GPS a la motxilla usurpada

Uns lladres roben a Barcelona al pilot Sebastian Vettel, que els segueix en patinet

EUROPA PRESS / AFP7

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El pilot de Fórmula 1 Sebastian Vettel ha patit aquest dilluns a les vuit del matí un robatori a Barcelona. Vettel estava amb la seva família circulant en un cotxe de la marca de la seva escuderia, Aston Martín, i davant un hotel del centre de la ciutat ha baixat un instant del vehicle. Aquell moment ha sigut el que han aprofitat uns lladres per usurpar una motxilla que guardava a l’interior del cotxe.

Els lladres han fugit, però Vettel, conscient que en aquesta bossa hi havia uns AirPods amb GPS, ha agafat un patinet elèctric i, a través del seu iPhone, ha seguit la ubicació que indicaven els auriculars.

També ha trucat als Mossos d’Esquadra, que han pogut localitzar-lo durant aquest seguiment. Els agents han mirat de convèncer-lo que tornés i presentés una denúncia a la comissaria, però el pilot ha insistit a mantenir-se allà, deixant clar que no estava seguint directament els lladres, sinó la indicació del GPS del telèfon.

Notícies relacionades

Finalment, la senyalització GPS ha indicat un establiment comercial del districte de Ciutat Vella. Han trobat els auriculars dins d’un gerro per a les flors en aquest local. Els lladres els deuen haver deixat allà a l’adonar-se que eren a la motxilla i saber que aquests auriculars permeten ser geolocalitzats.

Els Mossos busquen els lladres, que segueixen en possessió de documentació personal del pilot, que aquest cap de setmana ha participat en el gran premi de Montmeló.