Robatori amb intimidació

Detingut un jove per sis robatoris a punta de pistola en diferents ciutats de Barcelona

Els atracaments van ser produïts per un grup de tres persones, totes identificades però per ara només una detinguda

Detingut un jove per sis robatoris a punta de pistola en diferents ciutats de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 21 anys acusat de cometre sis robatoris amb violència i intimidació, en què menaçava les víctimes amb una presumpta arma de foc per robar-los les pertinences.

Els sis atracaments van ser comesos amb el mateix ‘modus operandi’ a mitjans de febrer als municipis barcelonins de Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Gavà i Sant Boi de Llobregat per un grup de tres persones, que ja han sigut identificades tot i que per ara només se n’ha detingu una, ha explicat aquest dimarts la policia catalana en un comunicat.

La investigació va arrencar quan els investigadors van tenir coneixement de tres robatoris amb violència i intimidació comesos la nit de l’11 al 12 de febrer en una zona pròxima al Parc de Can Mercader de Cornellà.

En els tres robatoris, tres joves van intimidar les seves víctimes amb una presumpta arma de foc per robar-los les pertinences, i fins i tot en un dels casos van colpejar una d’elles.

Els investigadors van esbrinar que la nit anterior s’havien comès dos robatoris violents similars als municipis de Gavà i Sant Boi de Llobregat. Uns dies després, els agents van tenir coneixement d’un sisè robatori violent, amb el mateix ‘modus operandi’, a l’Hospitalet de Llobregat.

Investigació oberta

Els agents van aconseguir constatar que els fets els havien comès les mateixes persones i, gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges gravades per les cambres de seguretat, van poder identificar-ne els presumptes autors.

Notícies relacionades

El 18 d’abril, els Mossos de la comissaria de Cornellà van detenir un dels presumptes autors dels sis robatoris amb violència i intimidació.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció en va decretar la llibertat amb càrrecs. Així mateix, la investigació continua oberta i la policia catalana no descarta més detencions.