Trànsit

Mor una motorista de 26 anys en un accident a l’Eixample

Amb aquesta ja són set les persones mortes en accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any, sis de les quals anaven amb moto.

Mor una motorista de 26 anys en un accident a l’Eixample

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una motorista de 26 anys ha mort en un accident de trànsit a l’Eixample, a Barcelona. El sinistre s’ha produït a les 6.30 hores de dissabte, quan la jove va perdre el control del vehicle a l’encreuament del carrer d’Aragó amb Urgell. A causa del sinistre, la motorista va quedar ferida de gravetat.

Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que la van traslladar a l’hospital on, posteriorment, ha mort.

Aragó, punt negre per als motoristes

En un estudi recent publicat pel RACC sobre l’ús de la motocicleta a Barcelona que analitzava el comportament de més de 13.000 motoristes entrevistant-ne 600, aquests van considerar el carrer Aragó com un dels punts més conflictius per a la circulació de motoristes (26%), al mateix nivell que les Rondes (Litoral i la de Dalt) i només per darrere de la rotonda de la plaça d’Espanya (29%). Gairebé el 50% dels enquestats consideren perillós circular amb moto per Barcelona.

El mateix estudi indica que els encreuaments són els punts on hi ha més concentració d’accidents amb víctimes mortals (37%) i les vies secundàries en representen el 24%.

Set morts a Barcelona el 2022

Notícies relacionades

Amb aquesta ja són set les persones mortes en accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any, sis de les quals anaven amb moto.

L’última víctima mortal es va registrar fa dos dies. Un home de 46 anys, també motorista, va morir dimecres en un accident en el qual es va veure implicat un camió, al districte de Nou Barris.