Aquesta matinada

Ferit a pedrades un mosso en una discoteca de Sabadell

  • L’agent va acudir davant una discoteca per una agressió i alguns dels presents li van llançar pedres

Ferit a pedrades un mosso en una discoteca de Sabadell
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un agent dels Mossos d’Esquadra ha resultat ferit pel llançament de pedres a l’entrada d’una discoteca de Sabadell (Barcelona) aquest diumenge a les sis del matí. Segons ha informat la policia catalana a Europa Press, el ferit no ha requerit assistència mèdica i tampoc consten detinguts.

Els agents de la policia van acudir a la discoteca després de ser avisats d’una agressió. A l’arribar algunes persones els van llançar pedres, per la qual cosa es van activar dotacions de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). A més, ahir cinc mossos van acabar ferits quan intentaven evitar una ocupació a Salt (Gironès).

Notícies relacionades

Aquest diumenge el sindicat de Mossos d’Esquadra Uspac ha emès un comunicat on assegura que els agents de la policia catalana es troben en «la indefensió més absoluta». Sosté que falten recursos eficients per als agents i afirma que el sindicat «es personarà i assumirà la defensa jurídica dels companys ferits a Salt».

El sindicat critica que «ni el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ni el secretari general d’Interior, Oriol Amorós, ni els responsables i comandaments policials faran res» per revertir aquesta situació.