Marató suspesa

Mor un home de 42 anys a la carrera de muntanya Llanera Trail

El corredor va morir, per causes encara desconegudes, a la competició que discorre entre Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat

Mor un home de 42 anys a la carrera de muntanya Llanera Trail
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home de 42 anys ha mort aquest diumenge mentre es disputava la sisena edició de La Llanera Trail, la carrera de muntanya que transcorre a la comarca del Vallès Occidental entre les localitats barcelonines de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat.

L’Ajuntament de Sabadell i la Unió Excursionista Sabadell (UES), entitat organitzadora, han fet un comunicat conjunt informant de la mort del corredor per causes que encara es desconeixen i que s’ha produït quan aquest arribava al quilòmetre 12 de la carrera.

«Sentim informar que, durant el desenvolupament de la Llanera Trail que tenia lloc avui entre els municipis de Sabadell, Sentmenat i Castellar del Vallès, un participant ha mort per causes indeterminades», assenyala el comunicat.

Notícies relacionades

En aquest mateix, els organitzadors puntualitzen que tant el consistori com l’UES han decidit «conjuntament suspendre la carrera i l’entrega de trofeus» i lamenten «profundament» el succés. «Fem arribar les nostres condolences a la família i amics», afegeix el comunicat.

La Llanera Trail comptava aquest any amb 983 participants en tres categories: marató, mitja marató, així com una carrera de 13 quilòmetres.

Temes:

Sabadell