Incendi

La neta d’una usuària de la residència de Montcada: «Vaig avisar la meva mare i li vaig dir “mama, això pinta malament”»

Una jove narra com va passar la nit en què es va produir l’incendi al centre de València on hi ha la seva àvia, que es troba bé

La neta d’una usuària de la residència de Montcada: «Vaig avisar la meva mare i li vaig dir “mama, això pinta malament”»
1
Es llegeix en minuts

L’Ana té la seva àvia de 90 anys a la residència que aquest dimarts va patir un incendi i ha deixat sis morts i desenes de ferits. «Vam començar a veure molta policia i bombers des de la finestra del menjador. Després vam sortir per una altra que dona a la residència i vam començar a veure molt fum. Vaig avisar la meva mare i li vaig dir “mama això pinta malament”. Quan vam arribar allà a les 23.30 h no ens van poder dir res». Finalment es va confirmar que la seva àvia està bé, però assegura que han passat la nit enganxades a la ràdio

Notícies relacionades

Com la resta de familiars, ella ha rebut un correu electrònic de la residència aquest matí informant dels fets, lamentant els morts i expressant les seves condolences. 

De moment el centre no està permetent el contacte amb els familiars. «Suposem que és per no generar-li més nervis en aquesta situació», diu l’Ana.