A cures intensives

Una nena de 7 anys mor ofegada en una piscina de Múrcia

La petita, alumna d’una escola d’estiu, va ser portada a l’Hospital Virgen de la Arrixaca, on finalment ha mort

Una nena de 7 anys mor ofegada en una piscina de Múrcia

R. D. C.

1
Es llegeix en minuts

La nena de 7 anys que va ser portada aquest dimecres a l’Hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia després d’una síndrome per immersió en una piscina de Múrcia ha mort.

La petita era en una escola d’estiu de la localitat de Puente Tocinos i va anar amb els seus companys a la piscina de Salabosque, a La Alberca. En un moment donat, per causes que s’investiguen, tant ella com un nen de 12 anys van tenir dificultats a l’aigua. El petit, afortunadament, està bé i no va necessitar atenció mèdica. Però la nena estava en parada.

Notícies relacionades

Al lloc van arribar dues ambulàncies medicalitzades de la Gerència d’Urgències i Emergències Sanitàries 061, segons va indicar llavors el 112. La petita va ser traslladada en ambulància al Virgen de la Arrixaca, on va ingressar a Cures Intensives i finalment ha mort.

L’Ajuntament de Múrcia ha obert una investigació per aclarir si és un accident o una negligència amb resultat de mort. Per a això, prendrà declaració als testimonis presents. De moment, la principal hipòtesi és que es va tractar d’un desgraciat accident.

Temes:

Múrcia Ofegats