Investigació de la policia brasilera

Un espanyol mata la seva filla de 6 anys i se suïcida llançant-se amb ella al buit a São Paulo

  • L’home, buscat per la Interpol, es va llançar al buit amb la nena des de l’habitació d’un hotel, on es va trobar una carta escrita per ell

Un espanyol mata la seva filla de 6 anys i se suïcida llançant-se amb ella al buit a São Paulo

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts

Un espanyol buscat per la Interpol per delictes no precisats va morir amb la seva filla de sis anys després de llançar-se al buit des del pis 17 d’un hotel on s’allotjaven a São Paulo, van informar aquest dissabte fonts oficials brasileres.

El nom de les víctimes ha sigut mantingut en reserva, però d’acord amb la Policia Militar de São Paulo, l’home va deixar una carta escrita en espanyol a la seva habitació, en què demanava «disculpes» pel fet i les feia extensives «a l’hotel», pel «perjudici» que pogués causar.

«No tinc amb qui deixar-la que m’aporti un mínim de seguretat i tranquil·litat», diu en relació amb la nena a la carta, obtinguda per mitjans locals i en què l’home, de 53 anys, afegeix que «això no hauria passat al meu país, amb la meva família al meu costat».

Notícies relacionades

Segons les autoritats, l’habitació que ocupaven estava «en ordre» i sense cap tipus de senyal de violència.

La Policia Militar de São Paulo encara no ha precisat des de quan l’home i la nena es trobaven al Brasil ni quin va ser el presumpte delicte pel qual la seva captura havia sigut sol·licitada a la Interpol.