A JAÉN

Detinguda una menor per apallissar-ne una altra i difondre-ho a les xarxes

La víctima va ocultar la pallissa a la família fins que el pare ho va descobrir per internet

zentauroepp51425859 recurso -200213194957

zentauroepp51425859 recurso -200213194957 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Jaén capital una menor de 14 anys acusada de donar una pallissa a una altra menor, a la qual presumptament va clavar puntades de peu, cops de puny i estrebades de cabells, mentre una tercera gravava per posteriorment difondre-ho per les xarxes socials, on s’ha fet viral.

Així ho ha confirmat la Subdelegació del Govern, que també ha indicat que la Policia Nacional té identificades dues menors més, la que presumptament va gravar la pallissa i una tercera que sembla que animava la detinguda que li pegués més fort.

L’agressió va tenir lloc el dissabte 12 de setembre, quan la detinguda sembla que va arremetre contra l’altra noia a la Ronda del Valle, al barri del Polígono del Valle. Mentre rebia nombrosos cops, una altra s’encarregava de gravar-ho i una altra menor animava l’agressora a ser més contundent en els cops.

Les mateixes fonts han confirmat que l’agredida no comparteix centre educatiu amb la detinguda, tot i que l’enfrontament no és nou, i pel que sembla fa un any la noia ja va patir una altra agressió.

Humiliada a les xarxes socials

Malgrat que en la pallissa de dissabte la menor va rebre nombrosos cops i puntades de peu, fins i tot a la cara, cosa que la va fer sagnar, quan aquesta va aconseguir arribar a la casa, va ocultar els fets i es va limitar a dir que havia tingut una aparatosa caiguda.

Notícies relacionades

No va ser fins el dimarts 15, quan l’agressió ja feia diversos dies que es difonia per les xarxes socials, el dia en què el pare de la menor es va assabentar del que veritablement havia ocorregut a la seva filla, i per això va presentar la corresponent denúncia a la Comissaria de la Policia Nacional a Jaén.

Ha sigut aquest dilluns quan els agents han realitzat la primera detenció, per a la posterior posada a disposició de la Fiscalia de Menors. Des de Subdelegació han confirmat també la identificació de dues menors més, per la seva presumpta participació en aquests fets.