NOU GIR

En llibertat la parella de la dona trobada morta en un rierol de Corbera

Els investigadors apunten a un possible suïcidi de la víctima i descarten el crim masclista

undefined49511168 17 06 2019 cotxe dels mossos  barcelona sociedad catalu  a e190822181050

undefined49511168 17 06 2019 cotxe dels mossos barcelona sociedad catalu a e190822181050 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Sant Feliu de Llobregat ha decidit aquest dissabte aixecar el secret del sumari del cas pel qual aquesta setmana va ser detinguda la parella de la dona el cadàver de la qual va ser trobat al costat d’una riera de Corbera de Llobregat (Barcelona), al no descartar la hipòtesi del suïcidi.

Els Mossos d’Esquadra han deixat en llibertat la parella de la dona, un home de 45 anys i nacionalitat espanyola, a l’espera que el citi el jutge en relació amb la instrucció d’aquest cas, sobre qui el Govern central primer i la Generalitat després van donar per fet que es tractava d’un assassinat masclista.

Els Mossos van arribar a detenir l’home per la seva presumpta relació amb la desaparició de la seva parella sentimental, una dona de 48 anys el cadàver dels quals va ser localitzat en un avançat estat de descomposició al costat d’una riera de Corbera de Llobregat.

Segons les primeres investigacions de la policia catalana sobre el cadàver, però, tot apuntaria a un suïcidi, per la qual cosa no hi hauria una circumstància criminal en la mort.

Aixecat el secret de sumari

El jutge ha quedat a l’espera de l’ampliació de l’atestat i del resultat de l’autòpsia per decidir el pròxim pas en la causa i segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha aixecat el secret de sumari decretat inicialment, una vegada rebut l’atestat policial, on es comunica que es deixa sense efecte la detenció.

Notícies relacionades

La causa queda ara pendent de la pràctica de diferents diligències i de l’aportació d’un atestat policial ampliat.

Els Mossos van iniciar aquesta investigació quan l’entorn de la dona va denunciar la seva desaparició i, després de localitzar el cadàver dimecres passat en un avançat estat de descomposició, van detenir la seva parella sentimental. EFE