Detinguda la parella d'una dona trobada morta en un rierol de Corbera de Llobregat

Els Mossos van activar la investigació fa pocs dies amb la desaparició de la veïna, el cos de la qual va ser localitzat ahir a la tarda

14/04/2020 Detenido un hombre por traficar con cocaína en Barberà (Barcelona)

14/04/2020 Detenido un hombre por traficar con cocaína en Barberà (Barcelona) / MOSSOS D'ESQUADRA (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat un home de 45 anys i nacionalitat espanyola per la mort de la seva parella sentimental. La dona va desaparèixer fa pocs dies i la policia catalana va arrencar una investigació per trobar-la. 

Notícies relacionades

El cas va passar a mans de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) a l’haver-hi indicis que es podria tractar d’una desaparició no voluntària. Les indagacions de la Unitat Central de Persones Desaparegudes van donar els seus fruits ahir a la tarda, quan els agents van localitzar un cadàver que, segons fonts policials, pertanyeria a la dona desapareguda. Per aquesta raó, la policia catalana ha procedit a detenir la parella sentimental de la desapareguda. 

La investigació es troba sota secret de sumari, i els Mossos miren de reunir proves que permetin demostrar –o descartar– que l’arrestat és el responsable de la mort de la dona i de llançar el cos a un rierol per desfer-se’n. L’autòpsia que es practicarà al cadàver ha de certificar ara la identitat del cos trobat al costat del rierol i revelar com es va produir la mort de la dona.